- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.581
@kahvesevmemben hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyiz teyzesi sukur carsamba sunnet yaptirdik debelenmek istiyor izin vermedigim icin bol bol agliyor sen nasilsin meleklerin nasilNasılsın oglus ne yapıyor
Oyyy hadi maşallah rabbim düğünlerini de göstersin :)) benimkiler uyudu yoğun bir günün ardından onlar uyuyunca virdim :))Iyiyiz teyzesi sukur carsamba sunnet yaptirdik debelenmek istiyor izin vermedigim icin bol bol agliyor sen nasilsin meleklerin nasil
Hoşbuldummm canımmm@kahvesevmemben hoşgeldin
NasılsınHoşbuldummm canımmm
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :)Nasılsın
İyi bende çocukları uyuttum düştüm kk ya öyle takılıyorum yemek topigijde oluyorum genelde oradaki sohbet daha seri geyikte yoğunluk yokİyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :)
İyi yapmışsınnn :) bende geyik topiğindeyim genelde güzel aslında yemek topiğini hiç denemedim henüzİyi bende çocukları uyuttum düştüm kk ya öyle takılıyorum yemek topigijde oluyorum genelde oradaki sohbet daha seri geyikte yoğunluk yok
Dün gece baktım kimse yoktu
Amin canim Allahim saglik huzur uzun omur versin evlatlarimizaOyyy hadi maşallah rabbim düğünlerini de göstersin :)) benimkiler uyudu yoğun bir günün ardından onlar uyuyunca virdim :))
Sene bakınca yakaladım zaten bildiirmlefden :))Dün gece baktım kimse yoktu
Amin canımAmin canim Allahim saglik huzur uzun omur versin evlatlarimiza
Aklına gelmiş manaylaSene bakınca yakaladım zaten bildiirmlefden :))
Geçmiş olsun canım, maşallah paşayaIyiyiz teyzesi sukur carsamba sunnet yaptirdik debelenmek istiyor izin vermedigim icin bol bol agliyor sen nasilsin meleklerin nasil
Sağol dostum, can özüm ❤
Nasıl gidiyor hayat iyi sin demi :))Sağol dostum, can özüm ❤