- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.503
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.681
Bak o olurAma ben öyle demek istiyorum tmm o zaman sana Jennam diyim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak o olurAma ben öyle demek istiyorum tmm o zaman sana Jennam diyim bari
Nasıl olsa kırıldı teki diye koydum gitsin evde tam olan son takımım diköpüklü hem de
Minik yaa ben çok sıkılıyorum bu gece nedendir anlamadım :/Kullanmaya kullanmaya modası geçti yahuuuu
Bende öyleyim bu ara düşünceler boğuyor :// Rabbim ferahlık versin ins herkeseMinik yaa ben çok sıkılıyorum bu gece nedendir anlamadım :/
Neyi yazdıktan sonra algıladim 12 yi geçti ya ısınma yaptı benim beyinBi kere daha mı yazsam belki anlsmamissindir
Çiçek mi koymuşumO çiçeği anlamadım bence yanlışlıkla koydu yosun :) IcimdekiSonsuzDeniz
Evet :)Çiçek mi koymuşum
Arkadaşımın teyzesinin bahçesinden çekmiştim,koymayı nasıl başardım acabaEvet :)
İyi ki çiçek koymuşsunArkadaşımın teyzesinin bahçesinden çekmiştim,koymayı nasıl başardım acaba
Kötü bişey yokki,ama örneğin aile resmiİyi ki çiçek koymuşsun
Ya galeriden başka bişey ekleseydin ://
Fesat gözlerden fincanlar bile öldüNasıl olsa kırıldı teki diye koydum gitsin evde tam olan son takımım di
Aman haaaa kendini neyin koyma profile yamukur kalırız mazallahFesat gözlerden fincanlar bile öldü
Gözüm korktu zaten,hayatta koymamAman haaaa kendini neyin koyma profile yamukur kalırız mazallah