- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.641
Kara-Elmas gel bak burada tanıdık yüzler bulacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçtim valla bugün yine çağırdı kadın :)))
Bırak kocişi ile izledin filmi her zaman denk gelmiyor sanırım ben izlemek istesem her gün izlerim de ben hic sevemiyorum izlemeyi :/
Ben seviyorum sarmaş dolaş film izlemeyi ya :))Ben de izleyemiyorum,içim şişiyor ya
O çiçeği anlamadım bence yanlışlıkla koydu yosun :) @DenizinYosunKokusuBaktin damperli kamyon geliyor çiçekleri böcekleri koymaya basladin
Hoşgeldin :)Geldim bakalım kimler tanıdık çıkacak :)
İçim öldü benim ya Gençken pek severdim
Ben seviyorum sarmaş dolaş film izlemeyi ya :))
Seni çıkaramadım eski nick neydi :))Hoşbuldum canım :*
Offf federal mis saçma sapan zombiler olmayacak robotlar yasayamayacak varlıkların sal.k s.al.k kosturmasi falan bayiyor beniBen de izleyemiyorum,içim şişiyor ya
Biz sarmaş dolaş olamıyoruz sebebi ise sigamiyoruz bı kaç dk sonra kolum uyuştu artık kalksan mi soruları gelince deli oluyorum
Ben seviyorum sarmaş dolaş film izlemeyi ya :))
Arkadaş hala aynı nick te sanırım sadece pek sık gelmiyor Kara-Elmas dimi ?Seni çıkaramadım eski nick neydi :))
Onları hele hiç izlememGerilim olabilir sadece Paranormal aktiviteli şeylerOfff federal mis saçma sapan zombiler olmayacak robotlar yasayamayacak varlıkların sal.k s.al.k kosturmasi falan bayiyor beni
Ben geçen azazil izledim ama Dabbe serisi daha iyi ondan :)Onları hele hiç izlememGerilim olabilir sadece Paranormal aktiviteli şeyler
Ben tanismamisim demek ki zatenArkadaş hala aynı nick te sanırım sadece pek sık gelmiyor Kara-Elmas dimi ?
Bugün komsumda içtim kahvemiBen tanismamisim demek ki zaten
Canavarı,zombili sevmem ama hiç. Gerileyim yeterBen geçen azazil izledim ama Dabbe serisi daha iyi ondan :)
Bana da yapıverresim koyma amaBugün komsumda içtim kahvemi
Şimdi de kocisime yapacağım içeceğiz
Sevgiliyken testereye götürürdü beni o yüzden bı ask filmi beklemek mümkün değilCanavarı,zombili sevmem ama hiç. Gerileyim yeter
Tamam geliyor bugün minik yaptım kendim gibiBana da yapıverresim koyma ama
Ahahahahahah enişte çok romantikSevgiliyken testereye götürürdü beni o yüzden bı ask filmi beklemek mümkün değil