Eski dostlar buraya ..

Hoşbuldum kuzum Çok kötü üşütmüşüm,dün gece hiç uyuyamadim Bu gece ins uyurum. Sen nasilsin?

Nefes alıp verme de zorluk mu oluyor yoksa? Ay kıyamam ya Rabbim şifa versin. noldu uyuyabildin mi gece? Çok şükür iyiyim Jennam. Havalar kötüleşti soğuktan etkilenmesem daha iyi olacağım. ❤

Nefes alıp verme de zorluk mu oluyor yoksa? Ay kıyamam ya Rabbim şifa versin. noldu uyuyabildin mi gece? Çok şükür iyiyim Jennam. Havalar kötüleşti soğuktan etkilenmesem daha iyi olacağım. ❤
Nefes alamıyorum hiç uyuyamadım yine gece,iyice halsizim. Allah beterinden korusun,geçecek inşallah kuzum :*

Nefes alamıyorum hiç uyuyamadım yine gece,iyice halsizim. Allah beterinden korusun,geçecek inşallah kuzum :*
Hadi ya. :// çok zordur bilirim. Çok kötü yemişsin sen soğuğu bebeğim. ilaçları çok düzenli kullan inşallah hiçbir şeyin kalmaz. Geçecek tabii neler geçmedi hiçbir şey kalıcı değil şu hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…