- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.230
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.381
İyi geceler güzellik :*
Jennamm hoş geldin nasılsın?İyi geceler güzellik :*
Hoşbuldum kuzumJennamm hoş geldin nasılsın?
Geçmedi daha raporunu uzatasi var :/Niye başlamadı ki ? Eli geçmedi mi ?
E sen rahat harekette edemezsin şimdiGeçmedi daha raporunu uzatasi var :/
Günaydın pamuğumGunaydin hanimlar ♡♡♡
Aynen öyle oldu o kadar sıkıldım ki para sıkıntısı var ___Sözde ____ ama her gün keyif yapıyorE sen rahat harekette edemezsin şimdi
Günaydın hosgekdin :))Gunaydin hanimlar ♡♡♡
Hosbuldum canimcimmGünaydın hosgekdin :))
Aynen öyle oldu o kadar sıkıldım ki para sıkıntısı var ___Sözde ____ ama her gün keyif yapıyor
Hoşbuldum kuzumÇok kötü üşütmüşüm,dün gece hiç uyuyamadim Bu gece ins uyurum. Sen nasilsin?
Nefes alamıyorum hiçNefes alıp verme de zorluk mu oluyor yoksa? Ay kıyamam ya Rabbim şifa versin.noldu uyuyabildin mi gece? Çok şükür iyiyim Jennam. Havalar kötüleşti soğuktan etkilenmesem daha iyi olacağım. ❤
Evi nemli tut çok sıcak olmasın biraz ususende üstünü kalın giy ev serin olsun daha rahat hava alırsın :)Nefes alamıyorum hiçuyuyamadım yine gece,iyice halsizim. Allah beterinden korusun,geçecek inşallah kuzum :*
Evi nemli tut çok sıcak olmasın biraz ususende üstünü kalın giy ev serin olsun daha rahat hava alırsın :)
Hadi ya. :// çok zordur bilirim. Çok kötü yemişsin sen soğuğu bebeğim.Nefes alamıyorum hiçuyuyamadım yine gece,iyice halsizim. Allah beterinden korusun,geçecek inşallah kuzum :*
Heyyy! Sigara içme sakın! İyi olursan da içme. Çok zararlı Jennam yaa. Niye içiyorsunuz ki?acayip kötü vurdu bu sefer,çok uykum var,uyutmuyor öksürük bile içmiyorum