- 24 Eylül 2018
- 97.203
- 292.504
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.401
Birakacağim bu gidişle inş kuzum ,ya işte,saçma alışkanlık sadeceHeyyy! Sigara içme sakın! İyi olursan da içme. Çok zararlı Jennam yaa. Niye içiyorsunuz ki?
Çok kötü oldum bu sefer,aynen. Karda yatmışım gibiHadi ya. :// çok zordur bilirim. Çok kötü yemişsin sen soğuğu bebeğim.ilaçları çok düzenli kullan inşallah hiçbir şeyin kalmaz. Geçecek tabii neler geçmedi hiçbir şey kalıcı değil şu hayatta.
Birakacağim bu gidişle inş kuzum ,ya işte,saçma alışkanlık sadece
Belki de onun yüzünden nefes almada zorlanıyorsun hasta olunca. Ciğerlerin kim bilir ne alem de. Lütfen kendine bi iyilik yap ve uzak dur. Hem benim Jennam yapar zaten biliyorum ben. Ilk başlar zor olur ama sonrası sonsuz mutluluk.Çok kötü oldum bu sefer,aynen. Karda yatmışım gibiSen de dua edersen hemen düzelirim inşallah
Niyetine girdim bakalım güzellik,inşallah bırakırımBelki de onun yüzünden nefes almada zorlanıyorsun hasta olunca. Ciğerlerin kim bilir ne alem de. Lütfen kendine bi iyilik yap ve uzak dur. Hem benim Jennam yapar zaten biliyorum ben. Ilk başlar zor olur ama sonrası sonsuz mutluluk.Tabii dua ederim inşallah iyi olacaksın geçecek.
Selam kızlar hayırlı akşamlar :))
Hoşgeldin madamım, özledik ❤Hayirli aksamlar canım ❤
Hayırlı aksamlar ❤Tenceresiz kaldim anne
__Eva_
Runkli
Jenna16
mahperi hatun
basbelasiyim
terelelli34
@tuzsuz_ruh
@DenizinYosunKokusu
ince bilek
Chocolita
Cennetul Mualla
_heidi_
son izci
Kimse yok mu kızlar? Çay içelim çekirdek çitleyelim
Tenceresiz kaldim anne
__Eva_
Runkli
Jenna16
mahperi hatun
basbelasiyim
terelelli34
@tuzsuz_ruh
@DenizinYosunKokusu
ince bilek
Chocolita
Cennetul Mualla
_heidi_
son izci
Kimse yok mu kızlar? Çay içelim çekirdek çitleyelim
Bende canımHoşgeldin madamım, özledik ❤
Hoşgeldin taze anne, nasılsın mirza napıyor? :)Hayırlı aksamlar ❤
Yoklama alırmış gibi hissettimBurdayım
Şükür gülüm hamdolsun sen nasılsın?Bende canım
Hoş buldum nasılsın?
Öyle oldu birazHoşgeldin taze anne, nasılsın mirza napıyor? :)
Yoklama alırmış gibi hissettim
İyiyim hamd olsunŞükür gülüm hamdolsun sen nasılsın?
İyi yaptın eee çayları da sen servis et hadi bakalım :) belki çayı gören gelirÖyle oldu biraz
İyiyim hamd olsun
Biraz kafa dağıtayim dedim
Ederim etmesine canım da telefonumda sıkıntı var görüntü atamıyorumİyi yaptın eee çayları da sen servis et hadi bakalım :) belki çayı gören gelir
Aaaa bir çay ikram etmedi baksanaEderim etmesine canım da telefonumda sıkıntı var görüntü atamıyorum
Bu nasıl bir çay servisi yoksa çok mu cimriym
Bide mor çiçekli servis ellerine sağlık canimm