- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.502
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.261
Silici,takıcı muhtarGel sana da takayımteyzem merdivenden düştü morardı şişti bacağı o yüzden taktım üstüne basamıyorsu şükürler olsun şimdi iyi
Söz,nişan mı oldu yoksa canim?Bitmiş vaziyetteyim. Bugün bütün gün hareket halindeydim daha şimdi oturdum. Hem dışarı hem içeri hiç bu kadar hareketli bi gün geçirmemiştim.sen nasılsın miniğim?
Yok Jennam evin işi bitmedi. Bir de market alışverişi beni bitirdi.Söz,nişan mı oldu yoksa canim?
Teşekkür ederiz jennyyySilici,takıcı muhtarKorkuyorum ben öyle şeylerden,son çare belki denerim ama. Teyzene de çok geçmiş olsun canım
Süpürgeli dikkat et kendine hasta olma gel çay içelimYok Jennam evin işi bitmedi. Bir de market alışverişi beni bitirdi.üstüne soğuk yedim yetmiyor gibi.
Ama bak Allah söyletti sanki kuzum,olur mu olurYok Jennam evin işi bitmedi. Bir de market alışverişi beni bitirdi.üstüne soğuk yedim yetmiyor gibi.
Rica ederim canımTeşekkür ederiz jennyyy
Süpürgeli dikkat et kendine hasta olma gel çay içelim
Bitki çayı yaparsan içerim HanifemTeşekkür ederiz jennyyy
Süpürgeli dikkat et kendine hasta olma gel çay içelim
Uzak olsun şimdilik benden. Hiç hazır değilim.Ama bak Allah söyletti sanki kuzum,olur mu olur
Hayırlısıysa beri,hayırsızsa geri geriBitki çayı yaparsan içerim Hanifem
Uzak olsun şimdilik benden. Hiç hazır değilim.yine de Allah bilir ama tabi.
Yapayım afiyet şifa olsun :)Bitki çayı yaparsan içerim Hanifem
Uzak olsun şimdilik benden. Hiç hazır değilim.yine de Allah bilir ama tabi.
Hayırsızlar itina ile geri gönderilir.Hayırlısıysa beri,hayırsızsa geri geri
Papatya olsun amaa. Hiç beklemediğin anda oluyor. Amiiin inşallah hepimiz iyilerle karşılaştırsın.Yapayım afiyet şifa olsun :)
Valla o iş pat diye oluyor hiç hazırlıkla filan olmuyorAllah iyilerle karşılaştırsın
Belki de sen görmüyorsundur kuzumHayırsızlar itina ile geri gönderilir.bana normali gelmiyor Jennam ya. ://
Ben normal değilim diye mi öyle oluyor acaba? Düşünmüyor değilim.Belki de sen görmüyorsundur kuzum
Şükür iyiyim bende oğlanlar yattı eşimle kız oturuyoruz daha benimki balık tutamadı belgesel işliyorBitmiş vaziyetteyim. Bugün bütün gün hareket halindeydim daha şimdi oturdum. Hem dışarı hem içeri hiç bu kadar hareketli bi gün geçirmemiştim.sen nasılsın miniğim?
Aa ne balığı kız? Olaya yabancıyım şuan. Balık tutmaya falan mı gitmişti?Şükür iyiyim bende oğlanlar yattı eşimle kız oturuyoruz daha benimki balık tutamadı belgesel işliyor
Bak o da olabilirBen normal değilim diye mi öyle oluyor acaba? Düşünmüyor değilim.
Evet yine eli boş geldiAa ne balığı kız? Olaya yabancıyım şuan. Balık tutmaya falan mı gitmişti?
Hiç şaşırmadımŞükür iyiyim bende oğlanlar yattı eşimle kız oturuyoruz daha benimki balık tutamadı belgesel işliyor
Ama geçen hakkını yemeyeyim iskorpit tuttu denizde harika bir balıktı insan görünce yiyesi gelmiyior ama temizleyin ve tavuk gibi eti çıktıHiç şaşırmadım
Çarpan balıkmış o,ama eti çok guzelmis,duydum ben de :)Ama geçen hakkını yemeyeyim iskorpit tuttu denizde harika bir balıktı insan görünce yiyesi gelmiyior ama temizleyin ve tavuk gibi eti çıktı