- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.771
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.301
Ayyy hayata tutamamAyyy çok severim tazesini de kurusunu da
Şükür gülüm ben de iyiyim
Yapılır yapılır çok da faydası olur Allah'ın izniyle.Geçen gün teyzeme sülük tuttum 5 tane yakında kendime de tutarım alışıyorum yavaş yavaş
Günaydın minikiimm :*Günaydın bu arada :))
Ben hiç bir hayvanı tutamam civcivden başkaAyyy hayata tutamam
Nasılsın yüreğim in en class köşesiGünaydın minikiimm :*
Sağlığına duacıyım gözümün bebeğiNasılsın yüreğim in en class köşesi
Ben hayvan tutarimda süluk degilBen hiç bir hayvanı tutamam civcivden başka
Şükür bugüne bende kahvaltı yaptım cocukalrlar birlikte şimdi Eve girişme zamanı bı kaç gün önce oturma odasını dip köşe yaptım dünden çocuk odasını dip köşe yaptım ama sanki bı aydri temizlenme mis gibi şuan ://Sağlığına duacıyım gözümün bebeği
Ayy!! Okuyunca bile üşüdümBen uyandım çocukları bırakıyorum gel sabah ayazini tadalim
Sabah çocukları okula bıraktım geldim birde merdiven sildim çok üşüdüm çokAyy!! Okuyunca bile üşüdüm
Sabah çocukları okula bıraktım geldim birde merdiven sildim çok üşüdüm çok
geç olsun güç olmasın değil mi :)) Selamın Aleyküm kızlar nasılsınızz@Sonsuzaskkk
@Recelhanim
@Cennet kokulum01
Cennetul Mualla
@Kozlenmis patates
@yesilimtrak
@Prometteur
@Safistd
@safari_go
@TamBirRabia
Aklıma geldikçe etiket yapıyorum :))
Şükür abla sen nasılsın eskiden daha sık giriyordun kk ya bayağıdır göremiyorum seni :))geç olsun güç olmasın değil mi :)) Selamın Aleyküm kızlar nasılsınızz
Üzerime uelekyelek aldım apartman içi diye :)Malûm kış canım, sıkı giyin..
Benim de yeğenler gelince ev savaş alanı oluyorŞükür bugüne bende kahvaltı yaptım cocukalrlar birlikte şimdi Eve girişme zamanı bı kaç gün önce oturma odasını dip köşe yaptım dünden çocuk odasını dip köşe yaptım ama sanki bı aydri temizlenme mis gibi şuan ://
Aleyküm selam hoşgeldin nasılsın? :) göremiyoruz seni artık :/geç olsun güç olmasın değil mi :)) Selamın Aleyküm kızlar nasılsınızz
Aleyküm selam güzellik hava bozukken ben de uyku modundaydım ama hava açınca canlandım :))Selamlar nabersiniz hatunlar. Ben uyku modundayim. Madum dusuk bu aralar niyeyse:/
Hoşgeldin iyi şükür sen nasılsın bakalım :))Selamlar nabersiniz hatunlar. Ben uyku modundayim. Madum dusuk bu aralar niyeyse:/
Ben hep savaş alanıBenim de yeğenler gelince ev savaş alanı oluyor
Ohhh ne güzel bende açıldım bugün biraz eşim gitti yok hemen zipladim gekdim o hazırlanırken bitirdim işlerimi :))Aleyküm selam güzellik hava bozukken ben de uyku modundaydım ama hava açınca canlandım :))