- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.221
Tamam sonra yine görüşürüz özletme :)Benim çıkmam lazım canım ya :)
__Eva_ üzülmek yok, her şey güzel olacak Rabbim ne takdir ederse o güzeldir ❤
Sen varsın ya lokum yerine
Görüşürüz canımm :*Benim çıkmam lazım canım ya :)
Gerçekte içmek de nasip olsun ins :)Sen varsın ya lokum yerineellerine sağlık minikim.
Benim çıkmam lazım canım ya :)
Ay inşallah yaa,o da olur bir gün :)) Çekicilik bizim işimizGerçekte içmek de nasip olsun ins :)
Çok cekiciyiz çok
İyiyi kötüyü çekiyoruzAy inşallah yaa,o da olur bir gün :)) Çekicilik bizim işimiz
Görüşürüz canım :*Benimde cikmam lazim misafirim var yanima gelenleet sonra gorusuruz kizlar
Ayy biz böylede guzekizParatoneriz vesselam
Ben de pijamalarimla acaba tuvalete ne zaman giderim diye dusunuyorumHala pijamalarim la oturuyorum kahve yapasim var kendime oyalaniyorm bugün çok geç kalktık sanırım kız öğle uykusu da uyumaz yandım bugün :)
Ama öğle uykusu olunca inşan o zaman bı rahatliyor o yokken yapacağını yapıyor 12 de kalktıkBen de pijamalarimla acaba tuvalete ne zaman giderim diye dusunuyorumcocuk daha napsin gec uyanmis zaten
Iyim canim ya , bir bitkinlik sirt agrisi var üzerimde sen nasilsinnnNasılsın vosi :)
Zamanı mi bilmiyorum ama hacamat yaptır ben yaptırdım şimdi daha dinç oluyorum uyandığımda :)Iyim canim ya , bir bitkinlik sirt agrisi var üzerimde sen nasilsinnn
Kizim acir yaZamanı mi bilmiyorum ama hacamat yaptır ben yaptırdım şimdi daha dinç oluyorum uyandığımda :)
Sadece çizik atarken hissediyorsun oda acimiyor yani hatta eşim cizik atılırken gidiklanmis gülmemek için zor tuttu kendiniKizim acir ya
Ben çok korkuyorum hacamattan yaSadece çizik atarken hissediyorsun oda acimiyor yani hatta eşim cizik atılırken gidiklanmis gülmemek için zor tuttu kendini
Her daimAyy biz böylede guzekiz
Hiç korkulacak bişey yok Kupa yaptırdın mi daha önce ?Ben çok korkuyorum hacamattan ya