- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.241
İyi akşamlar :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canm bnm nasilsinKara_gozlum buraya da bekleriz
Ayyy ben aglarimSadece çizik atarken hissediyorsun oda acimiyor yani hatta eşim cizik atılırken gidiklanmis gülmemek için zor tuttu kendini
Belime yapmıştı biriHiç korkulacak bişey yok Kupa yaptırdın mi daha önce ?
Tamam onun cizikli halı tek farkı kupa açılıp çizik atılıyor tekrar Kupa tutuluyor :)Belime yapmıştı biri
Ayyy çok severim tazesini de kurusunu da
Görüşürüz canımm :*
Şükür gülüm ben de iyiyimIyim canim ya , bir bitkinlik sirt agrisi var üzerimde sen nasilsinnn
Yapılır yapılır çok da faydası olur Allah'ın izniyle.Geçen gün teyzeme sülük tuttum 5 tane yakında kendime de tutarım alışıyorum yavaş yavaşZamanı mi bilmiyorum ama hacamat yaptır ben yaptırdım şimdi daha dinç oluyorum uyandığımda :)
Paratoner dedim ya :/Fincanları m dan biri kırıldı nazara mi geldi ne :// Jenna16
Paratoner dedim ya :/
Kan fena yapıyor bir de beni ya,çok kan çıkıyor ya :/Tamam onun cizikli halı tek farkı kupa açılıp çizik atılıyor tekrar Kupa tutuluyor :)
Sülük mü?Ayyy çok severim tazesini de kurusunu da
Şükür gülüm ben de iyiyim
Yapılır yapılır çok da faydası olur Allah'ın izniyle.Geçen gün teyzeme sülük tuttum 5 tane yakında kendime de tutarım alışıyorum yavaş yavaş
He sülükSülük mü?
Korkusuz musun nesin ?He sülük
Deli cesaretiKorkusuz musun nesin ?
Oh yeahDeli cesareti
Gel sana da takayım teyzem merdivenden düştü morardı şişti bacağı o yüzden taktım üstüne basamıyorsu şükürler olsun şimdi iyiOh yeah