• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gel sana da takayım :KK70: teyzem merdivenden düştü morardı şişti bacağı o yüzden taktım üstüne basamıyorsu şükürler olsun şimdi iyi :dua:
Silici,takıcı muhtar :P Korkuyorum ben öyle şeylerden,son çare belki denerim ama. Teyzene de çok geçmiş olsun canım :dua:

Bitmiş vaziyetteyim. Bugün bütün gün hareket halindeydim daha şimdi oturdum. Hem dışarı hem içeri hiç bu kadar hareketli bi gün geçirmemiştim. :KK43: sen nasılsın miniğim?
Söz,nişan mı oldu yoksa canim? :KK39:

Bitki çayı yaparsan içerim Hanifem :KK200:

Uzak olsun şimdilik benden. Hiç hazır değilim. :confused: yine de Allah bilir ama tabi. :KK36:
Yapayım afiyet şifa olsun :)
Valla o iş pat diye oluyor hiç hazırlıkla filan olmuyor :D Allah iyilerle karşılaştırsın :KK68:

Bitmiş vaziyetteyim. Bugün bütün gün hareket halindeydim daha şimdi oturdum. Hem dışarı hem içeri hiç bu kadar hareketli bi gün geçirmemiştim. :KK43: sen nasılsın miniğim?
Şükür iyiyim bende oğlanlar yattı eşimle kız oturuyoruz daha benimki balık tutamadı belgesel işliyor (:

Hiç şaşırmadım :KK70:
Ama geçen hakkını yemeyeyim iskorpit tuttu denizde harika bir balıktı insan görünce yiyesi gelmiyior ama temizleyin ve tavuk gibi eti çıktı :D

Ama geçen hakkını yemeyeyim iskorpit tuttu denizde harika bir balıktı insan görünce yiyesi gelmiyior ama temizleyin ve tavuk gibi eti çıktı :KK70:
Çarpan balıkmış o,ama eti çok guzelmis,duydum ben de :)

Back