- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.201
Nasılsın vosi :)Yooo bu bitkinlik var üzerimde
Ben palamut u fırında hamsiyi tavada seviyorum güzel olmuştur lopcuk lopcuk et olsun yifenimize :))Palamut
Hamsi karisik
Şükür canım iyiyim hoş buldum senin haberinle daha da hoş buldum :)) Sen nasılsın gerekmedikçe kalkma yerindenHos geldin canim nasilsin gorusmeyeli?
Sagol canim ben tava da seviyorum hepsini :)Ben palamut u fırında hamsiyi tavada seviyorum güzel olmuştur lopcuk lopcuk et olsun yifenimize :))
Keyif yapın ana-kız :)Bende evdeyim kızla oğlanlar babasıyla balığa gittti
Iyiyim suan agrim falan yok ama kanama hala var hayirlisi diyorum sevinim mi uzulim mi bilemedimŞükür canım iyiyim hoş buldum senin heberinle daha da hoş buldum :)) Sen nasılsın gerekmedikçe kalkma yerinden
Şuan ona elif actim mutfağa geçtim kahve yapicim kendime :)Keyif yapın ana-kız :)
Hos geldin Jenna :)Keyif yapın ana-kız :)
Kahve,enn sevdiğimEki Görüntüle 2211421
Buyrun gayfeler geldi bugün değişik olsun :)
Üzülme döverim seni bakIyiyim suan agrim falan yok ama kanama hala var hayirlisi diyorum sevinim mi uzulim mi bilemedim
Hoşbuldum canım benim,sen de hoşgeldinHos geldin Jenna :)
Kahvesiz olmaz ben kac gundur icemiyorumŞuan ona elif actim mutfağa geçtim kahve yapicim kendime :)
Bana da yap,beraber içelimŞuan ona elif actim mutfağa geçtim kahve yapicim kendime :)
Tamam yapıyorum :))Bana da yap,beraber içelim
Kahve yerine güzel şeyler iç mesela süt iç çikolata iç sütlü çikolata içKahvesiz olmaz ben kac gundur icemiyorum
Tamam yapıyorum :))
Bir an önce hayirli haberlerini alacağız inşallah canımIyiyim suan agrim falan yok ama kanama hala var hayirlisi diyorum sevinim mi uzulim mi bilemedim
Çok şükür evet :)Uzun zamandır ilk defa bir araya gelebildik kızlar :)
Benim çıkmam lazım canım ya :)Uzun zamandır ilk defa bir araya gelebildik kızlar :)