- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.161
Kizlar selam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykumselam canımKizlar selam
Nasilsin cennammm :*Aleykumselam canım
Çok şükür pamuğum,sen nasılsın ?Nasilsin cennammm :*
Bebağm,muahh,mucksss,mmmwwaahhh
Ve aleyküm selam nasılsın oğlun nasıl bugün :))Kizlar selam
Şükur bu gunumuze canim minnosumla yuvarlaniyoruz :))Çok şükür pamuğum,sen nasılsın ?
Oglumla cildirmaca :)))( ama bir guluyor dunya cicek aciyor ♡♡♡Ve aleyküm selam nasılsın oğlun nasıl bugün :))
İnsan onlar gülünce tepesine yaptığı topuzu omzundaki kusmugu unutuyorOglumla cildirmaca :)))( ama bir guluyor dunya cicek aciyor ♡♡♡
Hosbuldum canım ❤Hoşgeldin
Hahaha bende oyleydim halada var kilolarla basim dertteİnsan onlar gülünce tepesine yaptığı topuzu omzundaki kusmugu unutuyor
Doğum yaptım kızım yanında yatıyor annem e dedim kendimi manken gibi hissediyorum karnım küçücük
Sen birde aynada bak kendine dedi
Dışardan sanki bı tane daha doğuracak missin gibi dedi
Hayirli sabahlar muhtar nerelerdesin senHayırlı sabahlar dostlar ❤❤❤❤
Operatör değişikliği yapmıştım internet sıkıntısı yaşadım, baktım olmuyor eski operatöre geri döndüm. Nasılsın kuzum?Hayirli sabahlar muhtar nerelerdesin sen
Şukur Allaha iyiyim canim seni merak ettik bizdeOperatör değişikliği yapmıştım internet sıkıntısı yaşadım, baktım olmuyor eski operatöre geri döndüm. Nasılsın kuzum?
Oy teyzesi kurban ona ,maşallahŞükur bu gunumuze canim minnosumla yuvarlaniyoruz :))
Saol teyzosu bizde kocaman opuyoruz :*Oy teyzesi kurban ona ,maşallah
Ben de sizi öptüm şekerlerSaol teyzosu bizde kocaman opuyoruz :*
Gunaydinnnnnn ♡♡♡Günaydın a dostlar