- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.141
Şükür bende çocuklar evde bugün dışarı çıkacağız sıkıldı lar uzun zamandır geziyoruz bir market türü yapacağım bende :))Hoşbulduk iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür bende çocuklar evde bugün dışarı çıkacağız sıkıldı lar uzun zamandır geziyoruz bir market türü yapacağım bende :))Hoşbulduk iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın :))
İhh ne güzel bende uzun uzun duş almamıştım hiç dün bayağı durdum suda rahatladım yumos gibi oldumDuşa girdim
Kahvaltı yaptım
Şimdi de uzanıyorum
İyi yaparsınŞükür bende çocuklar evde bugün dışarı çıkacağız sıkıldı lar uzun zamandır geziyoruz bir market türü yapacağım bende :))
:) çocuklardan uzun durmaya fırsat olmuyodurİhh ne güzel bende uzun uzun duş almamıştım hiç dün bayağı durdum suda rahatladım yumos gibi oldum
Evet dün hepsini uyuttum eşimde evdeydi keyif yaptım burus burus çıktım:) çocuklardan uzun durmaya fırsat olmuyodur
Çok iyi olmuş valla :))Evet dün hepsini uyuttum eşimde evdeydi keyif yaptım burus burus çıktım
Aynen ben çıkıyorum canım beni bekliyorlar :)) Allah a emanet olun görüşürüz her zaman beklerim bu arada topige :)Çok iyi olmuş valla :))
İnşaallahhAynen ben çıkıyorum canım beni bekliyorlar :)) Allah a emanet olun görüşürüz her zaman beklerim bu arada topige :)
Gitcem dedim gidemedimİnşaallahh
Hoşçakalll
NoolduGitcem dedim gidemedim
Olsun ya şükür şükür hep şükürOna pantolon bunu t-shirt Suna çorao ver pervane oldum evde baktım herkes kaygısız oturmuşlar video izliyorlar ben girmiyorum bı yere dedim geçtin sinirle çocuk odasını temizledim derledim topladım sınırlı olduğunu gören sormadan çıktı gitti evden
Aynen öyle :/Olsun ya şükür şükür hep şükür
Hayırlısı buymuş
Geldim öperim seni Trip yapma bana
dene bakalım ,belki yumuşarımGeldim öperim seni Trip yapma bana
dene bakalım ,belki yumuşarım
Tokat çok yumuşattı
Ben sert seviyorum bebekTokat çok yumuşattı
Bebağm,muahh,mucksss,mmmwwaahhhBen sert seviyorum bebek