- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Oy kiyamam sana ya ,az gelmiş,bir de bu eklenmiş :/Önceden okula gidiyordum yemek yedirmeye şimdi eve getiriyor eşim evde diye bulaşık daha çok oluyor ://
Şimdilik idare ediyoruz eşim yakında başlar ise işte o zaman daha zor yi ne servis çekeceğim geçen kafaya koydum 150 lira için yolruludguna değer mi dedimOy kiyamam sana ya ,az gelmiş,bir de bu eklenmiş :/
Takiple bizi ,takiple diyorsun5 ziyaretçi gelin üye olun sohbet edelim eğer zaten üye iseniz grisi yapın konuşalımbeklerim her zaman
Bebe başına 150 tl mi yoksa ?Şimdilik idare ediyoruz eşim yakında başlar ise işte o zaman daha zor yi ne servis çekeceğim geçen kafaya koydum 150 lira için yolruludguna değer mi dedim
Eşimden okul bağlıyor arabayı isteyen olmuyor diyor bı yandan da hakli bilemedim ://
Yok 140 biri 140 biri 280 yapıyor okul gidiş geliş 2.5 km çok yakın :// ama yokuş olduğu için yoruyor ama kendi arabamizla 100 lira falan yakıyorBebe başına 150 tl mi yoksa ?
Yaaani uzak kalmasinlar gelsinlerTakiple bizi ,takiple diyorsun
O yuzden herkese mutluklar benden uzak:)Enerji emiciler işte anca,nefret edilecek kadar varlar.
Ayyynen öyleO yuzden herkese mutluklar benden uzak:)
Çok fark varmış ama ya,arabayla götürmek daha mantıklı bence .Yok 140 biri 140 biri 280 yapıyor okul gidiş geliş 2.5 km çok yakın :// ama yokuş olduğu için yoruyor ama kendi arabamizla 100 lira falan yakıyor
Avantajı da var dejavantaji da var tabi bizim götürüp getirmemizin
Börek mii ? Bayılırım :)Selammmkizimin okuldan arkadaslarinin anneleri vardi , börekler tatlilar havada ucustu yogun birgündü sizden naberrr ?
Bende bayildim cok yemisim midem agriyorrBörek mii ? Bayılırım :)
İhh maşallah bizde gönder artık demem yermSelammmkizimin okuldan arkadaslarinin anneleri vardi , börekler tatlilar havada ucustu yogun birgündü sizden naberrr ?
Normal mi sezaryen mi?Sevgili kidemli anneler benim hamileligin donuna dogru baslayan ve hala devam eden bacak agrilarim var soyleki yerden zorla kalkiyorum neden oldu sizce
Naber :)Bende bayildim cok yemisim midem agriyorr
Sezeryan canimNormal mi sezaryen mi?
Afiyet olsun,az buraya da yollaBende bayildim cok yemisim midem agriyorr