- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.496
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kötülere bişi olmaz,benim kv'den biliyorumEvet ya valla nafakasi bile yeter :))) ne gundem oldu kadin nazara geldi
Kv lere bisi olmuyor :)))Kötülere bişi olmaz,benim kv'den biliyorum
Bizim helvamızı yer diyoruz biz,eltim ve ben yaniKv lere bisi olmuyor :)))
Benim eltim yok ama etraftaki elti profilini begenmiyorunBizim helvamızı yer diyoruz biz,eltim ve ben yanihiç niyeti yok gitmeye
Bende 3 tane var,biri şahane. Diğerleri merhaba merhaba :)Benim eltim yok ama etraftaki elti profilini begenmiyorun
Benim yok ama olacak :)) ben zaten fazla samimiyet sevmiyorumBende 3 tane var,biri şahane. Diğerleri merhaba merhaba :)
Bende var nur topu mübarek öyle bı severim ki kaşık da şu olmasına bile gerek yok boğmak içinBenim yok ama olacak :)) ben zaten fazla samimiyet sevmiyorum
Bende 3 tane var,biri şahane. Diğerleri merhaba merhaba :)
Biz de her gün görüşmüyoruz canım,ama kız kardeşim der bana hep :)Benim yok ama olacak :)) ben zaten fazla samimiyet sevmiyorum
Bana benzeyen fıstık mı o ?Bende var nur topu mübarek öyle bı severim ki kaşık da şu olmasına bile gerek yok boğmak için
Sen daha fıstık sin sadece andırıyor Sun ilk bakışta :))Bana benzeyen fıstık mı o ?
Seninle anlaşamadığına göre zaten anormal biriSen daha fıstık sin sadece andırıyor Sun ilk bakışta :))
Ben her kafaya uyarım normal hayattaSeninle anlaşamadığına göre zaten anormal biriDünya güzeli olsa ne fayda :/
Ben anlıyorum seniBen her kafaya uyarım normal hayattaburda çok uçarı insanlar var ondan anlasamiyorim
Aklıma şu şarkının nakaratı geldi bunu yazdıktan sonra
Reelde tanımak istediğim insanBen anlıyorum senianlayamanı salla
Hahah :) ben zaten oldum bittim topluyum hamilelikte zirveye ulastim cok fazla odemimde oldu benim kv diyete basladi 16 kilo vermis hamileleigin sonunda basladi veled 4 aylik oldu hala soyluyor birde oglunun kiz ark fizogi cok guzelmis oyle diyor hadi gelde sev sevebilirsenBende var nur topu mübarek öyle bı severim ki kaşık da şu olmasına bile gerek yok boğmak için
Tanışırız bir gün insallah ,kesin kankeyto oluruz biz haReelde tanımak istediğim insançok anlasacagimiz kesin
Bı tanisan çok seversinahahaha
Bugün üzerinde bı salaklık var hegun uyuyamıyorum ya ondan oluyor sanırım bunun öğlen uykusu aldım bünye alışık değil gündüz uyumaya
Gündüz okul yemek bulaşık uyumuyorum eee sabah 7.30-8 ayaktayım hergun ondan sonra benim kız iyutuana kadar uyku yok bana bugün eşime dedim çok uykusuzum uyuyacağım 1 saat uyudum 3 ye yattım ama kafam bı tuhafTanışırız bir gün insallah ,kesin kankeyto oluruz biz haNiye uyuyamiyorum ki ? :/
Okurken yoruldum vallahi minikim ya :/ Allah kolaylık versin sanaGündüz okul yemek bulaşık uyumuyorum eee sabah 7.30-8 ayaktayım hergun ondan sonra benim kız iyutuana kadar uyku yok bana bugün eşime dedim çok uykusuzum uyuyacağım 1 saat uyudum 3 ye yattım ama kafam bı tuhaf
Enerji emiciler işte anca,nefret edilecek kadar varlar.Hahah :) ben zaten oldum bittim topluyum hamilelikte zirveye ulastim cok fazla odemimde oldu benim kv diyete basladi 16 kilo vermis hamileleigin sonunda basladi veled 4 aylik oldu hala soyluyor birde oglunun kiz ark fizogi cok guzelmis oyle diyor hadi gelde sev sevebilirsen
Önceden okula gidiyordum yemek yedirmeye şimdi eve getiriyor eşim evde diye bulaşık daha çok oluyor ://Okurken yoruldum vallahi minikim ya :/ Allah kolaylık versin sana