Eski dostlar buraya ..

Ben anlıyorum seni anlayamanı salla
Reelde tanımak istediğim insan çok anlasacagimiz kesin

Bı tanisan çok seversin ahahaha

Bugün üzerinde bı salaklık var hegun uyuyamıyorum ya ondan oluyor sanırım bunun öğlen uykusu aldım bünye alışık değil gündüz uyumaya

Bende var nur topu mübarek öyle bı severim ki kaşık da şu olmasına bile gerek yok boğmak için

Hahah :) ben zaten oldum bittim topluyum hamilelikte zirveye ulastim cok fazla odemimde oldu benim kv diyete basladi 16 kilo vermis hamileleigin sonunda basladi veled 4 aylik oldu hala soyluyor birde oglunun kiz ark fizogi cok guzelmis oyle diyor hadi gelde sev sevebilirsen

Tanışırız bir gün insallah ,kesin kankeyto oluruz biz ha Niye uyuyamiyorum ki ? :/

Tanışırız bir gün insallah ,kesin kankeyto oluruz biz ha Niye uyuyamiyorum ki ? :/
Gündüz okul yemek bulaşık uyumuyorum eee sabah 7.30-8 ayaktayım hergun ondan sonra benim kız iyutuana kadar uyku yok bana bugün eşime dedim çok uykusuzum uyuyacağım 1 saat uyudum 3 ye yattım ama kafam bı tuhaf

Enerji emiciler işte anca,nefret edilecek kadar varlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…