- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bugün onunla konustum o dedi ic faudasini gorursun insallah diyr hep diyodu 4gun ictim biraktim adet. Bitsin hemen başlı camOzaman bittigi gün basla bi soğanı 4 de bol kaynat 5 dakka sabah aksam tazece yap böle bende içecem bisi yok ama olesime iccem 15 gün yap sonra birak dinlendir fazlasida zarar gebligede dikkat wt cnm.
Doğrudur kuzum ben bunu duydum borindende hatta kuzenime kanser gibi bisi demisler rahimde alincakti 28 yasinda daha oda ameliyata gitmeden içmiş bunu 15 gun doktor bordaha muane ediyor bisi yok iltihap demislerdi yenmis gercektwn ilac bu soganKirmizi sogan icip 1.5 ay sonra hamile kalan gorumcemin kizi pco hasta olmasina ragmen hamile kaldi hic umut yok demier doktorlar 1kizi vardi simdi 8hafta 5gunluk hamile
DemeeeÇok severim Pazar günleri bana gönderin ütuleri
İvet abla yemek topiginde söyledim anlaştık onlarda bana temizliğe geleceklerDemeeeDur bi nakliye kamyonu ayarlayayım
Ne güzel bı istektir o büyüyünce de yater anne tamam diyor o modellerGunaydin kizlar bu veled surekli benimle konus dediginden firsat bulamiyorum :)( nasilsiniz
Canim orasi kesin oyle simdi bol bol opuyotum buyuyunce izin vermez :)Ne güzel bı istektir o büyüyünce de yater anne tamam diyor o modeller
Evet buraya ugramiyor kesinlikle haketti
Üç anne bebek miim diyor 9 yaşındaki 6 yaş hala gelip kendi sarılıyor da i da en küçüğü kiskancligindan :)Canim orasi kesin oyle simdi bol bol opuyotum buyuyunce izin vermez :)
Günaydın tatlımGunaydin kizlar bu veled surekli benimle konus dediginden firsat bulamiyorum :)( nasilsiniz
Ellerine sağlık hamarat bebağm
Günaydın herkese ❤❤mahperi hatun çok boşladin bizi hadi kahvaltıya :))
Hani benim glutensiz krebim?
Haha yerim onlari bnm yrimede op bol bol❤❤❤❤Allah eksikligini vermesin evlatlarimizinÜç anne bebek miim diyor 9 yaşındaki 6 yaş hala gelip kendi sarılıyor da i da en küçüğü kiskancligindan :)
Evet konus bende cevap vereyim diyor ❤❤❤Günaydın tatlımOy teyzesi kurban olsun ona,muhabbet mi istiyor ?