- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kardesimle kiz arkadasi ben de iki gundur yarin gidecekler gelirim yine firdlsat oldukca ugrucam amaKolay gelsin işi olmayandan başlayacağım
Kardesimle kiz arkadasi ben de iki gundur yarin gidecekler gelirim yine firdlsat oldukca ugrucam ama
Ben ütü yapıyorumKolay gelsin işi olmayandan başlayacağım
Aman bitane pufum vardı deri.. sıkıldim ondan . Kumaş kaplamaya çalışıyorum...Neler yapıyorsun :)
Bende eski mutfak masam acdiktim gözümü bouasabouasam mi diyorum ://Aman bitane pufum vardı deri.. sıkıldim ondan . Kumaş kaplamaya çalışıyorum...
Bakalım sonuç ne olacak
Çok severim Pazar günleri bana gönderin ütuleriBen ütü yapıyorum
Her gün okul forması,bir minik melekte yokki ütülerimi yapsın
Huhu poncigim.
Dadlum nasilsin
Şükür kuzum isler güçler derken yatağa geçtim kkda takilayim dedim sen napiyon bacim♡♥Dadlum nasilsin
Napim tatlim ya bende bakim dedim safdat suresinin 100.ayetini çekiyorumŞükür kuzum isler güçler derken yatağa geçtim kkda takilayim dedim sen napiyon bacim♡♥
Regek bittimi kuzuNapim tatlim ya bende bakim dedim safdat suresinin 100.ayetini çekiyorum
Yok canim yarin biter insallah calismalar baslarRegek bittimi kuzu
Inşallah canım hayırlısı hastaneye gittin mi iki günde bi arayla bittigi gün strest yalma hormonlari kusturme rahat ol kafanda rahat olsun kuzum.Yok canim yarin biter insallah calismalar baslar
Insaallah canim bi kere oldu sonrasi bi kac gun sonra adrt oldum bakalim ya allah izin verirse sogan kurunE baslicamInşallah canım hayırlısı hastaneye gittin mi iki günde bi arayla bittigi gün strest yalma hormonlari kusturme rahat ol kafanda rahat olsun kuzum.
Ozaman bittigi gün basla bi soğanı 4 de bol kaynat 5 dakka sabah aksam tazece yap böle bende içecem bisi yok ama olesime iccem 15 gün yap sonra birak dinlendir fazlasida zarar gebligede dikkat wt cnm.Insaallah canim bi kere oldu sonrasi bi kac gun sonra adrt oldum bakalim ya allah izin verirse sogan kurunE baslicam
Yenilik iyidir..Bende eski mutfak masam acdiktim gözümü bouasabouasam mi diyorum ://
Kirmizi sogan icip 1.5 ay sonra hamile kalan gorumcemin kizi pco hasta olmasina ragmen hamile kaldi hic umut yok demier doktorlar 1kizi vardi simdi 8hafta 5gunluk hamileOzaman bittigi gün basla bi soğanı 4 de bol kaynat 5 dakka sabah aksam tazece yap böle bende içecem bisi yok ama olesime iccem 15 gün yap sonra birak dinlendir fazlasida zarar gebligede dikkat wt cnm.