- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Şükür Rabbime iyiyim. Gözlerim kaşınıyor. Makyaj malzemelerinin günü geçti galibaHoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür Rabbime iyiyim. Gözlerim kaşınıyor. Makyaj malzemelerinin günü geçti galibaHoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
Hoşbulduk ince yürekliYosunla duzsuz gelmiş. Hoş geldiniz kızlar
Benim de kaşınıyor,makyaj da yokŞükür Rabbime iyiyim. Gözlerim kaşınıyor. Makyaj malzemelerinin günü geçti galiba
Seninki alerjik olabilir o zaman. Ben dikkat ediyorum ne zaman kalem sürsem kaşınmaya başladı. Zamanı geçti muhtemelen.Benim de kaşınıyor,makyaj da yok
Teşekkür ederimBen kalem suremeyrli cok oldu galiba saclarda hep topuz :)))) bu arada alerji olmus olabilirsin kalemi ters yonde ac tekrar dene canim
Teşekkürler :)Rakika
@Jenna _16
- Pudra Pembe -
basbelasiyim
mahperi hatun
Cuel
N NickimTam13Harf buraya da bekleriz :)
Huzurlu geceler perim :))
Ben de tv yok bacım :) aaa payitahtın seti mi? Nerde çekiliyorrrrHoşbulduk ince yürekli
Herkeşler nerde,dizi mi izleniyor,hangi kanalda ne var
Vallahi bir tek Bir zamanlar çukurova perşembe,onu ezberledim başka yok he bi de payitaht,he bi de diriliş
Bugün payitahtın setinden geçtim,amanin ne set ne set
İzmit,deniz kenarı,eski seka fabrikası yeri:))Ben de tv yok bacım :) aaa payitahtın seti mi? Nerde çekiliyorrrr
Ben de tek belgesel izliyorumBende utc izliyorum sadece o da netten TV den takip edemiyorum ://
Hangi sahneyi çekiyorlardı kız Bülent inalı gördün mü? Ayyy çok heyecanlıııİzmit,deniz kenarı,eski seka fabrikası yeri:))
Yok kuzu,orası bildiğin kale gibi,kapısında bekçi var,önce randevulu gezilebiliyordu,şimdi sanırım kimse sokulmuyor.Hangi sahneyi çekiyorlardı kız Bülent inalı gördün mü? Ayyy çok heyecanlııı
Tekrar gidersem resim atarım,bugün 0 şarjdımHangi sahneyi çekiyorlardı kız Bülent inalı gördün mü? Ayyy çok heyecanlııı
Yok kuzu,orası bildiğin kale gibi,kapısında bekçi var,önce randevulu gezilebiliyordu,şimdi sanırım kimse sokulmuyor.
Dışarıdan o güzel binaları görebiliyorsun ancak,bir kaç ay önce iş makinaları çalışıyordu,yeni binalar eklemişler.
İnşallah canım :))Tekrar gidersem resim atarım,bugün 0 şarjdım
Teşekkür ederim çok güzelll