- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Şimdikiler nanemolla ne güzel günlerdi yaaBende oyle diyorum ya disarda oynamaktan ellerimiz yarilirdi sobaya yapistirirdik sanki biz adm degildik :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdikiler nanemolla ne güzel günlerdi yaaBende oyle diyorum ya disarda oynamaktan ellerimiz yarilirdi sobaya yapistirirdik sanki biz adm degildik :)))
Aa mesajcı DenizDenizin yosun kokusu çayın kokusunu aldı durur mu,benim ki ince belli olsun,mal sahibine benzemezse haramdır
Ben biliyorumkim ki ziyaretçiler hep merak etmişimdir
Ben giremedim bile siteye :/Kız çaylar soğudu zaten ben internetle cebellrsirken
Kim kiBen biliyorum
SeferoğullarıKim ki
Ben tellioğulları diye duydumSeferoğulları
Yok o biziz Onlar SeferoğullarıBen tellioğulları diye duydum
Yeşil vadi bizim değil mi Jennam?Yok o biziz Onlar Seferoğulları
Bizim kuzum önce biz geldikYeşil vadi bizim değil mi Jennam?
canım yeşilçam izlemek istedi. Eski filmlerin tadı bambaşka.Bizim kuzum önce biz geldik
Evet saban izlemek gibisi var mıcanım yeşilçam izlemek istedi. Eski filmlerin tadı bambaşka.
Evet çok güzeldi hiç usudugumu terledigimi hatırlamıyorum oynarken deli gibi kosardik ağlamak yok herşeyin çaresine kendin bakardın tuttuğumuz koparirdikŞimdikiler nanemolla ne güzel günlerdi yaa
Tamam seninki öyle olsun o zaman benimkini nasıl dokcrz hangi bardağaDenizin yosun kokusu çayın kokusunu aldı durur mu,benim ki ince belli olsun,mal sahibine benzemezse haramdır
Aynen öyle vallacanım yeşilçam izlemek istedi. Eski filmlerin tadı bambaşka.
Bütün filmlerini izledim adama doyulmuyorEvet saban izlemek gibisi var mı
Aynı sıkıntıyı ara ara yaşıyorum bugün. Bi ara hiç giremedim. Site de belki çalışma vardır. ://Site çok yavaş benim ,bazen giremiyorum bile
Bence internetlerde sorun var hiç bir yere giremiyorum ben ne mobil ne wifi hepsi kasıyor ://Bütün filmlerini izledim adama doyulmuyor
Aynı sıkıntıyı ara ara yaşıyorum bugün. Bi ara hiç giremedim. Site de belki çalışma vardır. ://
Ben kk dışında problem yaşamadım ://Bence internetlerde sorun var hiç bir yere giremiyorum ben ne mobil ne wifi hepsi kasıyor ://