- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
O zaman benim nette de problem var ://Ben kk dışında problem yaşamadım ://
Bence internetlerde sorun var hiç bir yere giremiyorum ben ne mobil ne wifi hepsi kasıyor ://
Ben kk dışında problem yaşamadım ://
O pire kadar çocuğun yükü çok oluyor da ondan ://Bem su pire kadar cocukla bir yere gidince evden daha vok yoruluyorum ben tembelmiyim acaba
Kiz bunlari 2 gun yola gondersek 10 gun hastanede yatariz :)))Evet çok güzeldi hiç usudugumu terledigimi hatırlamıyorum oynarken deli gibi kosardik ağlamak yok herşeyin çaresine kendin bakardın tuttuğumuz koparirdik
Şimdilikiler bize bağımlı bazen suclu biziz aslında ://
Ayy birde cok usluydu taki 3. Ayi bitene kadar meger canavar buyutmus icindeO pire kadar çocuğun yükü çok oluyor da ondan ://
Hakiki çay ocakta biz soğuk ictigimizden mütevellit yaklaşık 15 dakikadır altı kapalı bekliyor hanım kızı yıkadım oğlanlar kendi yıkanmak istedi sanırım banyoyu yıkıyorlar şuan her türlüBen de sadece kkya giremedim. Çayım da soğudu minikkk
Bence deKiz bunlari 2 gun yola gondersek 10 gun hastanede yatariz :)))
Sana geçmişler olsunHakiki çay ocakta biz soğuk ictigimizden mütevellit yaklaşık 15 dakikadır altı kapalı bekliyor hanım kızı yıkadım oğlanlar kendi yıkanmak istedi sanırım banyoyu yıkıyorlar şuan her türlü
Hayır sorun o değil abileriyle o da yıkanmak istiyor tekrar ://Sana geçmişler olsun
Ahahah niye kiO zaman benim nette de problem var ://
Tam çay yaptığım zaman oldu bu
Kk de bence yenilikler olacak ondan öyle. Çünkü avatarlar da eskiden gifler kıpırdamazdı artık kıpırdıyor kızlar uygun boyutta olursa eğer. :))Ben de sadece kkya giremedim. Çayım da soğudu minikkk
Hayır sorun o değil abileriyle o da yıkanmak istiyor tekrar ://
Bilmem :))Ahahah niye kioluyor öyle arada ya düzelir canımcım.
Kk de bence yenilikler olacak ondan öyle. Çünkü avatarlar da eskiden gifler kıpırdamazdı artık kıpırdıyor kızlar uygun boyutta olursa eğer. :))
Allah Allah hala devam mı ediyor?Benim hala sorunlu kızlar ya :/ Sadece kkde ,nette değil sorun.
Akşam olmuş insan yemeğe çağırır @DenizinYosunKokusu
Gelin gelin buyurun, cano kızları da al gel,gelirken kol böreği,sarma haydari filan getirin,çaylar benden
Çok yorgunum çok,gezmeler yordu
Evet canım :/Allah Allah hala devam mı ediyor?
ayy ben görene kadar çaylar soğudu nasılsınız kızlar
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?ayy ben görene kadar çaylar soğudu nasılsınız kızlar