- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ay hiç sorma benim internette sıkıntı yapıyor eline sağlık kuzum ❤İnternette sorun oldu etiketleyemedim ://
Pudra seni neden etiket yapamiyorun yaaa cikmiyorsun
Nasıl denk geldi ya çay menemen yapmıştım ben de
Yettim gari
Oyle valla 5 kizdik 4 erkek inanilmaz eglenirdir camurdan tencere kofte yapardik misket oynardik simdi goz onunde cocuklar kacoriliyorBizim çocukluğumuz çok güzeldi yaaa
Ohhh soguk havada en guzeli
Nasıl pis bir dünya var şuan çocukları içine çeken keşke bizim gibi mutlu olsalardı bizim çocuklarımız da ://Oyle valla 5 kizdik 4 erkek inanilmaz eglenirdir camurdan tencere kofte yapardik misket oynardik simdi goz onunde cocuklar kacoriliyor
kim ki ziyaretçiler hep merak etmişimdirKızlar siz yoksujuzama sağolsun 6 ziyaretcimiz var
Heyyoo ziyaretcilerhoşgeldiniz
Bilmem ki heralde son msj kardan baska fotumlardan rastgele geliyorlar bizde yapardık ya zamanında üye olup dahil olsunlar inskim ki ziyaretçiler hep merak etmişimdir
Kız çaylar soğudu zaten ben internetle cebellrsirken
Ayy canım yaaa❤
Gelin gelin buyurun, cano kızları da al gel,gelirken kol böreği,sarma haydari filan getirin,çaylar benden
Ben yeni demledim,dök seninkileriKız çaylar soğudu zaten ben internetle cebellrsirken
Denizin yosun kokusu çayın kokusunu aldı durur mu,benim ki ince belli olsun,mal sahibine benzemezse haramdır
Ellerine sağlık minikim