- 24 Eylül 2018
- 97.134
- 292.385
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kolay gelsin,görüşürüz yine :)Ihlamuru içerim grip olunca diğer bitki çaylarıyla pek aram yok.
Bende kahveyle çok aram yoktur,çaycıyımdır..
Ben kaçtım görüşürüz yine:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin,görüşürüz yine :)Ihlamuru içerim grip olunca diğer bitki çaylarıyla pek aram yok.
Bende kahveyle çok aram yoktur,çaycıyımdır..
Ben kaçtım görüşürüz yine:))
İz olmadığı için darp raporu vs alamadık zaten iz olup olamadığını sormus müdürYazik cocuga iz varmi insallah yoktur doktora goturdunuzmu minik
E adam haklı ama,millet dövsün diye mi yetişiyor o çocuklar ? Tekrarı olmaz insi:/İz olmadığı için darp raporu vs alamadık zaten iz olup olamadığını sormus müdür
İz olsaydı çocuğun bı ikinci vakası sadece bizimle kesin polislik olurduk ama bı üçüncü bişey yaşanırsa eşim müdürle halletmeyecegim diyor benimki çok sınırlı bu kadar kendini tutması bileu mucizeydi yani ://
Olursa çok büyük pislik olacak Jenna eşim almam iki çapulcu için çocukları okuldan diyorE adam haklı ama,millet dövsün diye mi yetişiyor o çocuklar ? Tekrarı olmaz insi:/
Sen okulu degistir yada sinifi degistir canim. İz olmamasi bir yandan iyi bir yandanda kotu. Esinde sabirli olsun. O olay yasayan arkadas diyorki gecirsin baska okula o cocugu gordukce dersleride kotu olur etkilenir cocugun diyor. Nasil cocuk yetistiriyolar anlamadimİz olmadığı için darp raporu vs alamadık zaten iz olup olamadığını sormus müdür
İz olsaydı çocuğun bı ikinci vakası sadece bizimle kesin polislik olurduk ama bı üçüncü bişey yaşanırsa eşim müdürle halletmeyecegim diyor benimki çok sınırlı bu kadar kendini tutması bileu mucizeydi yani ://
Ayy Allah korusun onlari:))Amin inşallah,yok yaaa bişi olmaz herhalde
Burdayim burda evimi topluyordum. 8 de kalktim bendeTerelleli burada diğer topiklerde olabilir,sabah ben erken kalkıyorum zaten.
Canım sorunlu çocuk büyükle aynı sınıfta küçük 1 e gidiyor sınıf değiştirmemiz işe yaramaz zaten eşim de değiştirme Z inattir çünküSen okulu degistir yada sinifi degistir canim. İz olmamasi bir yandan iyi bir yandanda kotu. Esinde sabirli olsun. O olay yasayan arkadas diyorki gecirsin baska okula o cocugu gordukce dersleride kotu olur etkilenir cocugun diyor. Nasil cocuk yetistiriyolar anlamadim
Guvensin dursun okuldami oturuyorsun sen.bir daha ayni hareketi yapar. Okul degistirin benceCanım sorunlu çocuk büyükle aynı sınıfta küçük 1 e gidiyor sınıf değiştirmemiz işe yaramaz zaten eşim de değiştirme Z inattir çünkü
Geçen sene buyge bu sene küçüğe zarar verdi
Babası okulda çalışıyor izbandut gibi adam çocuk babasına güveniyor bence :
Kolay gelsin.Benimde aksama missfirim var Allahtan annem geldi :) ben kacar daha temizlik yapmam lazim hazir adam bulmusken yataklari degistirdim :)
Çok üzüldüm inan,en az zararla kapanır,gider inşallah bu işOlursa çok büyük pislik olacak Jenna eşim almam iki çapulcu için çocukları okuldan diyor
Sorun şu ki olaya karışan çocuklar benimkiler ve diğerleri hepsinin adresleri başka okulu gösteriyor yani
Ben onları onlar beni bu konuda şikayet edemeyiz
Hani adresi burası değil bu okulda gibilerinden bişey söz konusu değil elimiz kolumuz bağlandı
Artık okula daha sık gidiyoruz ://
hamdolsun canim sen nasilsinDil-i bitab T Tatlianne20 mahperi hatun Tenceresiz kaldim anne @_nurunnisa_ nasilsiniz canlarım ballarim benim
Şükür canım sen nasılsın :)Dil-i bitab T Tatlianne20 mahperi hatun Tenceresiz kaldim anne @_nurunnisa_ nasilsiniz canlarım ballarim benim
GünaydınnnGünaydınlar hanımlar..
Günaydınnn
Günaydınlar
Günaydınnn
Günaydın lar hosgeldiniz