- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Burasida cok soguk karda yagiyor bugun kis erken geldi bu yil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmis benimkinin sinifindaki kizlara deli oluyorum bende. Yakinda gidip anasini girtlaklicam. Cocugun bacagina cizmeyle ytekme atip duruyormus. Dun benim oglan kafasina vurmus. Anasi mesaj atmis. Bende ogretmene yazdim velinizld muhattap olmak istemiyorum lutdlfen soyleyin diyeOğlum iyi Allah tan öğretmen iki gün raporluymus o yüzden evde dün bugün zaten 2 günde tatil var iyi şimdilik
Allah tan pasif suskun bı çocuk değilde bize herşeyi anlattı yani yoksa bilmezdim ://
Ayy burayada yagsa cok soguk burasi:/Kizlar Malatyaya lapa lapa kar yagiyor :) Allahin rahmeti uzerimize olsun
Ven seni etiketleyemiyom neden:/Amin canım
İyi şükür canım,sen nasılsın ?:)@Jenna_16 naber tatlim:)
Bilmiyorum ki baskalari etiketleyebiliyor mu?Ven seni etiketleyemiyom neden:/
İyim tatlim cok sukur. Borek yapcam:)İyi şükür canım,sen nasılsın ?:)
Evet,bir kaç kişi yapmıştı. Oo börek mi ? :)) Afiyet olsunBilmiyorum ki baskalari etiketleyebiliyor mu?
İyim tatlim cok sukur. Borek yapcam:)
Sagol canim buyur gel. Bursa surasiEvet,bir kaç kişi yapmıştı. Oo börek mi ? :)) Afiyet olsun
yoldayım canımSagol canim buyur gel. Bursa surasi
Tamam gel yavruyoldayım canım
Tamam gel yavru
Anneciğin nasıl Nesli ?
su anda kanamasi cok bulamiyorlar. Neyi oldugunu. 2 haftadir full kanamasi varAnneciğin nasıl Nesli ?
Grcmis olsun canimsu anda kanamasi cok bulamiyorlar. Neyi oldugunu. 2 haftadir full kanamasi var
Allah şifa versin çook aminsu anda kanamasi cok bulamiyorlar. Neyi oldugunu. 2 haftadir full kanamasi var
Gazı vardır,diş çıkaracaktır,huysuzdur :/ çok sebebi olabilir yani canım.Tecrubeli anneler bisi sorucam benim oglanin biryeri agriyorda benmi anlamiyorum bilmiyorum 4 gundur cok huysuz gubduz hic uyumuyor surekli hizursiz kucakta bile huzursuz napabilirim