• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim ufaklikta oyleydi memeyi birakip suratima bakardi hatta bir resmi vardi cok komik:KK70: onunla konustugumuzu saniyordu:KK70:

Bide memeyi çektirip sündürüyor resmen sonara gene dalıyor :KK70: bunlar varya zeka küpü artık çok kızarsada nennn nennn diye bağırıyorr :KK70:

Bide memeyi çektirip sündürüyor resmen sonara gene dalıyor :KK70: bunlar varya zeka küpü artık çok kızarsada nennn nennn diye bağırıyorr :KK70:
Yerim yaa masallah Allah nazardan saklasin:) hervyerde anlatmayin yaw nazar olcak:D

Gördüm onu evet,Başbelasıyım'da uyanmış ,malum miniği var :)Hava da buz gibi burada

Havalar soğudu artık hastalık zamanı başladı maalesef..
Çok dikkat etmek lazım yinede.

Sıcağa dayanıklı değilim ben de ,bu havalar daha iyi :) üst üste giyinme mevsimi :p

Sıcakta o kadar iyi değil bende pek gelemem sıcağa çok soğuk oluncada pek iyi olmuyor ortayı bulmak lazım ilkbahar daha iyi bence:))

Sıcakta o kadar iyi değil bende pek gelemem sıcağa çok soğuk oluncada pek iyi olmuyor ortayı bulmak lazım ilkbahar daha iyi bence:))
Evet,en güzeli o da ,yine de sıcaktansa bu havalar daha çekilir :)

Ihlamur candır ama :) Ben kahveciyim. Bir ara günde 10 fincan içiyordum . Şimdi en fazla 2 içiyorum :)

Ihlamuru içerim grip olunca diğer bitki çaylarıyla pek aram yok.
Bende kahveyle çok aram yoktur,çaycıyımdır..
Ben kaçtım görüşürüz yine:))

Back