- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Sen bilmezsin Jennam böyle ateşli iyi akşamlar bulunca aklıma oba geldi. Yafrukurtlar vardı bi ara. Ateş yakardık hep.İyi akşamlar canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilmezsin Jennam böyle ateşli iyi akşamlar bulunca aklıma oba geldi. Yafrukurtlar vardı bi ara. Ateş yakardık hep.İyi akşamlar canımmm
Iyi aksamlar canim
Ciddimi milli egitime sikayet etseniz herhangi bir yaptirimi yapilmiyor diyeBenim küçük oğlanı 3 kişi yatırıp biri bogazlamis sebebi yok oyun mis ağzını burnunu da kapatmışlAr sebebi yok
Ve işin komik tarafı aynı çocuk geçen sene de diğerinin yaralanmasına sebep oldu ve hiç bir idari ceza veya yaptırım uygulanamiyor Muş
Yani çocuğumun ölmesi gerekiyor birilerinin suçlanması için
Tek temennim gunduz en fazla 1 saat uyudu oda kisa kisa cok yorukdumO zaman zamana bırakacaksın. O zaten zamanla ilerleyecek. Birazcık sabırla her şey düzelir merak etme. ❤
Kuşummm :))
Ayy ne eglenceli topicti ya bir editorluk ayagina mok olduSen bilmezsin Jennam böyle ateşli iyi akşamlar bulunca aklıma oba geldi. Yafrukurtlar vardı bi ara. Ateş yakardık hep.
Tek temennim gunduz en fazla 1 saat uyudu oda kisa kisa cok yorukdum
Ayy ne eglenceli topicti ya bir editorluk ayagina mok oldu
Bende anlamiyorumki aslinda cok yoruluyor uykusu oluyor uyuyor 20 dk sonra gozlerini aciyor bende acaba troidlerdemi sorun var diyorum uykuya falmiyor damarini bulamiyorlar bulsalar kan aldirir baktirirdim ama kiyamam vallaBebeklerin uykuları niye düzensiz ben anlamıyorum. büyüyene dek çok yıpranıyor insan. Ben hiç uyumazmışım annem mahvolmuş büyüyene dek.
Sağlık olsun be kuzum. Güzel tatlı bi anı olarak kaldı hafızalarımızda. ^.^
Biz de burda yaparız aynı sohbetleri :)Sen bilmezsin Jennam böyle ateşli iyi akşamlar bulunca aklıma oba geldi. Yafrukurtlar vardı bi ara. Ateş yakardık hep.
Ay onun damarlarını yerim ya,insana o zor günler hiç bitmeyecek gibi geliyor,ama zamanla düzeliyor inan .Bende anlamiyorumki aslinda cok yoruluyor uykusu oluyor uyuyor 20 dk sonra gozlerini aciyor bende acaba troidlerdemi sorun var diyorum uykuya falmiyor damarini bulamiyorlar bulsalar kan aldirir baktirirdim ama kiyamam valla
Oyle valla zaman cabuk geciyor 4. Ayimiza girdik bile gecen sene 30 kasimda transferim olmustu oldu olmadi 2 kati artti derken buyuk bir kanama ile surekli yatarak gecen hamilelik bol odemli son donemler Sukur verene :)Ay onun damarlarını yerim ya,insana o zor günler hiç bitmeyecek gibi geliyor,ama zamanla düzeliyor inan .
Sonunda gelmiş ya çok şükür Her şeyi düzelir :)Oyle valla zaman cabuk geciyor 4. Ayimiza girdik bile gecen sene 30 kasimda transferim olmustu oldu olmadi 2 kati artti derken buyuk bir kanama ile surekli yatarak gecen hamilelik bol odemli son donemler Sukur verene :)
Sen böyle yazınca aklıma geldi erkek kardeşimde hiç uyumazdı gece ilk 6 ay çok zor olmuştu bizim için özellikle annemle babam başında nöbet tutarlardı sırayla hava kararınca birşeyler olurdu çocuğa uykusu olan çocuğun uykusu yok olurdu resmen,anne sütü görmedi hiç,birde dişlerini erken çıkarmaya başladı onunda etkisi vardı ilk dişi çıktığında 4 aylık civarıydı.Oyle valla zaman cabuk geciyor 4. Ayimiza girdik bile gecen sene 30 kasimda transferim olmustu oldu olmadi 2 kati artti derken buyuk bir kanama ile surekli yatarak gecen hamilelik bol odemli son donemler Sukur verene :)
Benimkinede gunduz bisiler oluyir :)) ayy kiz deme 4 ay cok erken cok tukuruklu ama dismi bilmiyorum valla benimkide anne sutu almadi sayilir 10 ml sutum var saka gibiSen böyle yazınca aklıma geldi erkek kardeşimde hiç uyumazdı gece ilk 6 ay çok zor olmuştu bizim için özellikle annemle babam başında nöbet tutarlardı sırayla hava kararınca birşeyler olurdu çocuğa uykusu olan çocuğun uykusu yok olurdu resmen,anne sütü görmedi hiç,birde dişlerini erken çıkarmaya başladı onunda etkisi vardı ilk dişi çıktığında 4 aylık civarıydı.
2 kardeşiniz ikimizde bir gram anne sütü almamışız oysa annem çok istedim olmadı diyor bazı çocuklar çok erken çıkarıyor dişini kardeşimde erken çıkardı acaba senin çocukta mı çıkarıyor diş yada diş yerimi kaşınıyor ki.Benimkinede gunduz bisiler oluyir :)) ayy kiz deme 4 ay cok erken cok tukuruklu ama dismi bilmiyorum valla benimkide anne sutu almadi sayilir 10 ml sutum var saka gibi
Evet bende cok istedim ama naptiysam olmadi ne diyeyim kismet sagligi Allahtan olsun artik bilmemki elini emiyor surekli ama dismi bilemedim atesi olmazmi dis olsa2 kardeşiniz ikimizde bir gram anne sütü almamışız oysa annem çok istedim olmadı diyor bazı çocuklar çok erken çıkarıyor dişini kardeşimde erken çıkardı acaba senin çocukta mı çıkarıyor diş yada diş yerimi kaşınıyor ki.
evet ateş yapabilir.Evet bende cok istedim ama naptiysam olmadi ne diyeyim kismet sagligi Allahtan olsun artik bilmemki elini emiyor surekli ama dismi bilemedim atesi olmazmi dis olsa
Sukur o yok .. benim oglan inat birde bgn babasi evdeydi cocuk babasi evde olsumu uyumuyor niyeyseevet ateş yapabilir.
Başında böyle ana baba olduğu sürece düzelmesi böylesi Allah bildiği gibi yapsın ...Illa ölmek mi lazım dikkate alınmak için? Ben öldükten sonra alınan dikkati ne yapayım ben! Çocuk resmen dehşet saçıyor. Inşallah düzelir.
Zaten aradım orası da aynı şeyi söylüyor ilk okullarda idari biz ceza yokmuş okuldan da atamayiz diyorlar ://Ciddimi milli egitime sikayet etseniz herhangi bir yaptirimi yapilmiyor diye