Eski dostlar buraya ..

Ciddimi milli egitime sikayet etseniz herhangi bir yaptirimi yapilmiyor diye

Tek temennim gunduz en fazla 1 saat uyudu oda kisa kisa cok yorukdum

Ayy ne eglenceli topicti ya bir editorluk ayagina mok oldu

Bebeklerin uykuları niye düzensiz ben anlamıyorum. büyüyene dek çok yıpranıyor insan. Ben hiç uyumazmışım annem mahvolmuş büyüyene dek.

Sağlık olsun be kuzum. Güzel tatlı bi anı olarak kaldı hafızalarımızda. ^.^

Bende anlamiyorumki aslinda cok yoruluyor uykusu oluyor uyuyor 20 dk sonra gozlerini aciyor bende acaba troidlerdemi sorun var diyorum uykuya falmiyor damarini bulamiyorlar bulsalar kan aldirir baktirirdim ama kiyamam valla

Bende anlamiyorumki aslinda cok yoruluyor uykusu oluyor uyuyor 20 dk sonra gozlerini aciyor bende acaba troidlerdemi sorun var diyorum uykuya falmiyor damarini bulamiyorlar bulsalar kan aldirir baktirirdim ama kiyamam valla
Ay onun damarlarını yerim ya,insana o zor günler hiç bitmeyecek gibi geliyor,ama zamanla düzeliyor inan .

Ay onun damarlarını yerim ya,insana o zor günler hiç bitmeyecek gibi geliyor,ama zamanla düzeliyor inan .
Oyle valla zaman cabuk geciyor 4. Ayimiza girdik bile gecen sene 30 kasimda transferim olmustu oldu olmadi 2 kati artti derken buyuk bir kanama ile surekli yatarak gecen hamilelik bol odemli son donemler Sukur verene :)

Oyle valla zaman cabuk geciyor 4. Ayimiza girdik bile gecen sene 30 kasimda transferim olmustu oldu olmadi 2 kati artti derken buyuk bir kanama ile surekli yatarak gecen hamilelik bol odemli son donemler Sukur verene :)
Sen böyle yazınca aklıma geldi erkek kardeşimde hiç uyumazdı gece ilk 6 ay çok zor olmuştu bizim için özellikle annemle babam başında nöbet tutarlardı sırayla hava kararınca birşeyler olurdu çocuğa uykusu olan çocuğun uykusu yok olurdu resmen,anne sütü görmedi hiç,birde dişlerini erken çıkarmaya başladı onunda etkisi vardı ilk dişi çıktığında 4 aylık civarıydı.

Benimkinede gunduz bisiler oluyir :)) ayy kiz deme 4 ay cok erken cok tukuruklu ama dismi bilmiyorum valla benimkide anne sutu almadi sayilir 10 ml sutum var saka gibi

Benimkinede gunduz bisiler oluyir :)) ayy kiz deme 4 ay cok erken cok tukuruklu ama dismi bilmiyorum valla benimkide anne sutu almadi sayilir 10 ml sutum var saka gibi
2 kardeşiniz ikimizde bir gram anne sütü almamışız oysa annem çok istedim olmadı diyor bazı çocuklar çok erken çıkarıyor dişini kardeşimde erken çıkardı acaba senin çocukta mı çıkarıyor diş yada diş yerimi kaşınıyor ki.

Evet bende cok istedim ama naptiysam olmadi ne diyeyim kismet sagligi Allahtan olsun artik bilmemki elini emiyor surekli ama dismi bilemedim atesi olmazmi dis olsa

Illa ölmek mi lazım dikkate alınmak için? Ben öldükten sonra alınan dikkati ne yapayım ben! Çocuk resmen dehşet saçıyor. Inşallah düzelir.
Başında böyle ana baba olduğu sürece düzelmesi böylesi Allah bildiği gibi yapsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…