- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Benim ufaklikta oyleydi memeyi birakip suratima bakardi hatta bir resmi vardi cok komikonunla konustugumuzu saniyordu
Yerim yaa masallah Allah nazardan saklasin:) hervyerde anlatmayin yaw nazar olcakBide memeyi çektirip sündürüyor resmen sonara gene dalıyorbunlar varya zeka küpü artık çok kızarsada nennn nennn diye bağırıyorr
Yerim yaa masallah Allah nazardan saklasin:) hervyerde anlatmayin yaw nazar olcak
Gunaydin tatliiimmm
Günaydın canımBize gunayali cok olsu siz tatlislara kocaman Gunaydin :))
GünaydınlarGünaydınlar hanımlar..
Bir biz uyanmışız sankiGünaydınlar olsun
Bir biz uyanmışız sankiPek kimse yok
Gördüm onu evet,Başbelasıyım'da uyanmış ,malum miniği var :)Hava da buz gibi buradaTerelleli burada diğer topiklerde olabilir,sabah ben erken kalkıyorum zaten.
Gördüm onu evet,Başbelasıyım'da uyanmış ,malum miniği var :)Hava da buz gibi burada
Sıcağa dayanıklı değilim ben de ,bu havalar daha iyi :) üst üste giyinme mevsimiHavalar soğudu artık hastalık zamanı başladı maalesef..
Çok dikkat etmek lazım yinede.
Sıcağa dayanıklı değilim ben de ,bu havalar daha iyi :) üst üste giyinme mevsimi
Evet,en güzeli o da ,yine de sıcaktansa bu havalar daha çekilir :)Sıcakta o kadar iyi değil bende pek gelemem sıcağa çok soğuk oluncada pek iyi olmuyor ortayı bulmak lazım ilkbahar daha iyi bence:))
Evet,en güzeli o da ,yine de sıcaktansa bu havalar daha çekilir :)
Battaniyeler,bitki çayları en iyi arkadaş bu havalarda :))Bir ceketle dışarı çıkma durumu güzel,kışın kat kat lahana gibi oluyoruz:))
Battaniyeler,bitki çayları en iyi arkadaş bu havalarda :))
Ihlamur candır ama :) Ben kahveciyim. Bir ara günde 10 fincan içiyordum . Şimdi en fazla 2 içiyorum :)Bitki çayı çok içmem çay tercihimdirher zaman:))
Ihlamur candır ama :) Ben kahveciyim. Bir ara günde 10 fincan içiyordum . Şimdi en fazla 2 içiyorum :)