- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
GünaydınGünaydınlar hanımlar
Hoşbuldum,çok teşekkürlerHoş geldiniz yeni üyemiz olarak.
Hoşbuldum,çok teşekkürler
Degistiremiyorum cunku oglen 3 ten sonra napiyorsam uyumuyor aslinda 6 yada 7 gibi yarim saat uyusa biraz ileri atar belkiGece uyutma saatini değiştirsen daha geç uyursa düzelmez mi ki?
Sukur uyuyor oglum 10 gundur duzene soktum ama 8 de uyuyorOyy uyumayan bebek çok zor canım ya,benim oğlan gözleri kapansa da uyumazdı.1 yaşına kadar ömrümü yedi
Gunaydin abla ♡♡Günaydınlar hanımlar
Amin canim :)
Ben de öyle derim inşallah :)) Kıdemlı olurumRica ederim,bizler artık eskidik burada 10 yıl benimde:))
Ben de öyle derim inşallah :)) Kıdemlı olurum
O gözler cilli gibi olurdu,minicikSukur uyuyor oglum 10 gundur duzene soktum ama 8 de uyuyorgundiz uykusu hic yok zaten evi mok goturuyor
Torun da varmış,Allah sağlıklı,uzun ömür versin miniğeİnşallah yıllar çabucak geçip gidiyor işte:))
Torun da varmış,Allah sağlıklı,uzun ömür versin miniğeTorun sevgisi başka der annem :)
Benim de yeğenim var aynı aylık,çok şeker oluyorlar gerçekten :)) Kıymetli oluyorlar çok :)Kızımız var 4 ayı bitrdi,amin inşallah cidden torun sevgisi çok farklı oluyormuş.
Yaşayınca daha iyi anladım,prensesim diyorum ona:))
40 gün baktım omzumda uyudu kerata:))
Benim de yeğenim var aynı aylık,çok şeker oluyorlar gerçekten :)) Kıymetli oluyorlar çok :)
Tam yemelik onlar tamMaşallah onadaçok tatlı oluyorlar cidden,annesini emerken kavga ediyor annesi konuşmayacak hiç konuşunca acayip sesler çıkartıyor:))
Tam yemelik onlar tamOnlar ne derse o,biz gık dememişiz ama
1 yaş versiyonu olan oğlan var bizde bir de,o da öyle. Kedi gibi sokulur,sevdirir kendini :) Hayat onlarla güzel :)Aynen suratını yanaklarını sıkıyorum gıkı bile çıkmıyor alıştı hırpalanmaya:))
Acayip kızıyor annesi konuşunca bu nasıl bir hırs böyle:))