- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
1 yaş versiyonu olan oğlan var bizde bir de,o da öyle. Kedi gibi sokulur,sevdirir kendini :) Hayat onlarla güzel :)
Aminn:) O zaman daha kolay mıncıklanıyorlar hem,ele avuca geliyorlar :) Her anları mucizeBizimki 1 yaşa gelince ne olur acaba bıdı bıdı yürür herhalde,bahtları şansları iyi olsun hepsinin:)
Aminn:) O zaman daha kolay mıncıklanıyorlar hem,ele avuca geliyorlar :) Her anları mucize
Bende gunduz oyleyim sev bbeni tasi kucaginda derdimi bu 8 de uyuyup 10 defada uyaniyorO gözler cilli gibi olurdu,minicikKolikti benim oğlan bir de. Wc gittiğime şükrederdim
Allah uzun,mutlu zamanlar nasip etsinDaha bir ele avuca geliyorlar o zaman,her anları yaşayıp göreceğiz kısmetse:))
Biraz daha zaman geçsin ,düzelir inşallah canım :)Bende gunduz oyleyim sev bbeni tasi kucaginda derdimi bu 8 de uyuyup 10 defada uyaniyor
T Tatlianne20Selamlar hatunlar
Eskiden geceyi gündüzü karıştırıp
Çene caldigimiz herkesi bekliyorum
Siz istediniz yaptım
Haydi sohbete bekliyorum ....
Eskiden bir araya gelir hoş beş ederdik deeeee hadi gelin yamacına...
Ka ama :))Matrix Soner
Aynen yahu,bekçi olduk iyi mi ?
Bugün tüm gün okulla uğraştık giremedimSadece ucumuz takiliyoruz :)
Ben de beğendimHari
Ka ama :))
Bir sorun yok inşallah :/Bugün tüm gün okulla uğraştık giremedim
Hisgeldin canimHuhu ben geldim
Benim küçük oğlanı 3 kişi yatırıp biri bogazlamis sebebi yok oyun mis ağzını burnunu da kapatmışlAr sebebi yokBir sorun yok inşallah :/
Benim küçük oğlanı 3 kişi yatırıp biri bogazlamis sebebi yok oyun mis ağzını burnunu da kapatmışlAr sebebi yok
Ve işin komik tarafı aynı çocuk geçen sene de diğerinin yaralanmasına sebep oldu ve hiç bir idari ceza veya yaptırım uygulanamiyor Muş
Yani çocuğumun ölmesi gerekiyor birilerinin suçlanması için
O zaman zamana bırakacaksın. O zaten zamanla ilerleyecek. Birazcık sabırla her şey düzelir merak etme. ❤Degistiremiyorum cunku oglen 3 ten sonra napiyorsam uyumuyor aslinda 6 yada 7 gibi yarim saat uyusa biraz ileri atar belki
Benim küçük oğlanı 3 kişi yatırıp biri bogazlamis sebebi yok oyun mis ağzını burnunu da kapatmışlAr sebebi yok
Ve işin komik tarafı aynı çocuk geçen sene de diğerinin yaralanmasına sebep oldu ve hiç bir idari ceza veya yaptırım uygulanamiyor Muş
Yani çocuğumun ölmesi gerekiyor birilerinin suçlanması için
İyi akşamlar canımmm