- 25 Eylül 2011
- 7.403
- 11.081
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.921
iyi valla ,misafirim vardi gitti simdi ayagimda kizimi uyutuyorum.sen nasilsin:)Nasılsın :))
Ben hepsini yatırdım kendi yatağıma birazdan hepsini tek te k yatağına bırakacağımiyi valla ,misafirim vardi gitti simdi ayagimda kizimi uyutuyorum.sen nasilsin:)
İyi gecelerYine sadece ben varim :) ancak firsat bulabildim herkese iyi geceler Allah rahatlik versin
Annenin en keyifli vakitleri :))Ben hepsini yatırdım kendi yatağıma birazdan hepsini tek te k yatağına bırakacağım
3Annenin en keyifli vakitleri :))
hepsi derken kaç çocuk?
2.5 kuzum
A. Selamm canım nasıl godıyor hanımefendi cok gulucuk atıyor mu annesine.Selammm Olsunnnn ♥
Allah yardımcın olsun canım, annen gitti mi?Tek başına o kadar zor ki
Alnından öp o zaman sakinleşir birazI yi bende kızın krizleri ile baş etmeye çalışıyorum
Nasılsın canım, hoş geldinYine sadece ben varim :) ancak firsat bulabildim herkese iyi geceler Allah rahatlik versin
2.5 kuzum ♥
Ve aleyküm selam, hoşgeldin taze anne :) çok tatlıdır şimdi o maşallah ❤Selammm Olsunnnn ♥
Hos gordum balim iyiyim cok sukur sen nasilsinAllah yardımcın olsun canım, annen gitti mi?
Alnından öp o zaman sakinleşir biraz
Nasılsın canım, hoş geldin
Ve aleyküm selam, hoşgeldin taze anne :) çok tatlıdır şimdi o maşallah ❤
Şükür canım ben de iyiyim çalışmaya devam :)Hos gordum balim iyiyim cok sukur sen nasilsin
HosgeldınSelam kuzular nasıl ozlemisiiiimmmm
Hoşgeldin fıstık biz de seni özledikSelam kuzular nasıl ozlemisiiiimmmm
Evet söyle sabahlara kadar yazardık onu özledim vallaEe nasilsiniz kizlar hep toplasiyiruz ama sonu gelmiyor
:))))))İyi şükür evdeyim geleneklerimizin vazgeçilmezi akşam yemeği sonrası geleneksel pazar banyosuna geçiş yapacağız
Iyı dıyelim iyi olalım iniaAllah canım boşanabilirsem kolaylıkla çok iyi olacak dua edin bana hepiniz .baba evündeyüm durusşma günü bekliyorum inşaallah oğlumu alarak tek celsede biter hayırlı si ıle .....Hoş geldiniz nasılsınız kızlar