- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.941
Ee nasilsiniz kizlar hep toplasiyiruz ama sonu gelmiyor
Ne hikmetse denk gelemiyoruzEvet söyle sabahlara kadar yazardık onu özledim valla
Hayırlısı olsun canım anlaşmalı mı çekişmeli mi? Allah yardımcın olsunIyı dıyelim iyi olalım iniaAllah canım boşanabilirsem kolaylıkla çok iyi olacak dua edin bana hepiniz .baba evündeyüm durusşma günü bekliyorum inşaallah oğlumu alarak tek celsede biter hayırlı si ıle .....
Allah yardımcın olsun çalışmaya devam mı?Nasılsınız fistiklarim ben evdeyim benim canavarlarimla ugrasiyom. Durdurmak bilmeden ev toplamaya devam
Atıyor ama tabi maşallah .A. Selamm canım nasıl godıyor hanımefendi cok gulucuk atıyor mu annesine.
Yorucu oluyor ama o dissiz surat unutturuyor insana herseyi :)Atıyor ama tabi maşallah .
birwz yorucu
3 gündür okadar yoruluyorum ki ama hamd olsun yine de of dememeye çalışıyorum x
Öyle bi gülmesi yetiyo :)Yorucu oluyor ama o dissiz surat unutturuyor insana herseyi :)
Hanfendi nazlı desene :))Öyle bi gülmesi yetiyo :)
Şuan atak haftadında demin yıkıyayım dedim ortalığı yıktı . Sıkıntıdan dudağın ortadan yarıldı
Çekişmeli canım anlaiabilsek ayrılmazdık ki :))Hayırlısı olsun canım anlaşmalı mı çekişmeli mi? Allah yardımcın olsun
Sagol canım benim hepiniz dua edin kazasız belasız kurtulayım şu cani den artık dayanacak gücüm ve sabrım kalmadı rabbime sığındım ve açtım davamı nenyapalım herşey kısmet inşallah tek celsede biter
Yok kuzu çıktım ben kafamı bozdular istifa ettim iş ariyomAllah yardımcın olsun çalışmaya devam mı?
Hayırlısı olsun terlelliYok kuzu çıktım ben kafamı bozdular istifa ettim iş ariyom
Çekişmeli canım anlaiabilsek ayrılmazdık ki :))
Şaka bi tarafa kuzum çok zorluyor beni her konuda hep tehdit ediyor öldürceğim diye dua edin evladımdannkopmak istemiyorum oğlum daha çok küçük
Sagol canım benim hepiniz dua edin kazasız belasız kurtulayım şu cani den artık dayanacak gücüm ve sabrım kalmadı rabbime sığındım ve açtım davamı nenyapalım herşey kısmet inşallah tek celsede biter
Hayırlısı olsun cancağızım, daha iyi imkan ve fırsatlar çıksın karşınaHayırlısı olsun terlelli
Allah yardımcın olsun, annelik kolay değil :)Öyle bi gülmesi yetiyo :)
Şuan atak haftadında demin yıkıyayım dedim ortalığı yıktı . Sıkıntıdan dudağın ortadan yarıldı
Ben burdayimTenceresiz kaldim anne
__Eva_
Runkli
Jenna16
Miyav_su
mahperi hatun
basbelasiyim
terelelli34
@tuzsuz_ruh
@DenizinYosunKokusu
ince bilek
Chocolita
Cennetul Mualla
_heidi_
son izci
T Tatlianne20
E ertugrulunhalimesi
- Pudra Pembe -
Pembeemzik
ilginc Kiz
Reyyan__
@Puantiyeli DON
Psikolojik Deliii
Kara-Elmas
Eski dostlar toplanalım hele. Kimler burada? Nasılsınız?
Aynen yaaa :/