- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.703
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.901
Evet nasıl gidiyor hayat :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nasıl gidiyor hayat :))
Diyet spor 2 cocuk kış soğuk valla nasıl geçiyor gün ben bile anlamıyorum sen Napıyorsun canımEvet nasıl gidiyor hayat :))
Benim ki daha heyecanlıymis kıskan 3 çocuk eş evde yık makarna kaynatiyorumDiyet spor 2 cocuk kış soğuk valla nasıl geçiyor gün ben bile anlamıyorum sen Napıyorsun canım
Senin bebeler büyümüştür yavBenim ki daha heyecanlıymis kıskan 3 çocuk eş evde yık makarna kaynatiyorum
Disarsi soğuk çok fena
En büyük 10 ortanca 7. 5 en küçük 3 yaşına girecek şubattaSenin bebeler büyümüştür yav
Ah benimkiler de büyüse keşkemEn büyük 10 ortanca 7. 5 en küçük 3 yaşına girecek şubatta
İnşallah buguyeyeceklerAh benimkiler de büyüse keşkem
Ben geldim :)))
Hoş geldiniz nasılsınız kızlar
Sen nasılsın fındık :))Hoş geldiniz nasılsınız kızlar
Şükür ben de işten geldim ayaklarımı uzattım dinleniyorum :)) sen nasılsın minnak ?Sen nasılsın fındık :))
Geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine bebeğineBeğenip kaçıyorum , hasta olcam galiba. Çok üşüyorum
Tek başına o kadar zor kiGeçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine bebeğine
kocaman bir kalp
I yi bende kızın krizleri ile baş etmeye çalışıyorumŞükür ben de işten geldim ayaklarımı uzattım dinleniyorum :)) sen nasılsın minnak ?
Simdeine bol bol limon tüket inşallah olmazsınBeğenip kaçıyorum , hasta olcam galiba. Çok üşüyorum
Nasılsın :))kocaman bir kalp❣❣
OlsunAşk olsun