- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Hasta yatiyorum canım..Psikolojik Deliii naber cancan
Bugün iyi oldum dedim
Yine aynı oldum.
Sen nasılsın??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hasta yatiyorum canım..Psikolojik Deliii naber cancan
Geçmiş olsun neyin var ://Hasta yatiyorum canım..
Bugün iyi oldum dedim
Yine aynı oldum.
Sen nasılsın??
Bencede cocugu susturamadim halada huysuzAy Allah onun gözünden korusun. Ne kem gözlü o var yaaa aman Allah tövbe son izci
Eski isim neyd canim hatirlayamadim
Hemdeli hem asik :))) bizim muhtarEski isim neyd canim hatirlayamadim
Tamam dir seni de hatirlayamadim :)bunadim mi be :)))Hemdeli hem asik :))) bizim muhtar
Hanım abla yo hatirlamadim eyvaahlar olsun
Faranjit olmuşum.. daha kendime gelmeden kız hasta simdideGeçmiş olsun neyin var ://
Çok geçmiş olsun.Faranjit olmuşum.. daha kendime gelmeden kız hasta simdide
Hatirladim canim yazdimda hosgeldin
Aleykumselam ♡♡♡Heekesciklere selamlarr
Ben hep belaydim canim hatirlamadiysan tanimiyorsundur :)))Tamam dir seni de hatirlayamadim :)bunadim mi be :)))
Benim kısımda hasta dün akşam atesliydi gece daha kötü olur diyordum şükür ateşlenmedi zorla şurup icirdim göğsüne Ballı karışım sürdüm öyle uyuttum yazık yavrum gece emmek de bile zorlandı burunları tıkalıFaranjit olmuşum.. daha kendime gelmeden kız hasta simdide
Gecmis olsun canim cocuklar hasta olmasinBenim kısımda hasta dün akşam atesliydi gece daha kötü olur diyordum şükür ateşlenmedi zorla şurup icirdim göğsüne Ballı karışım sürdüm öyle uyuttum yazık yavrum gece emmek de bile zorlandı burunları tıkalı
Mihrimah varken sen doğurma aşamasında day dün galibaBen hep belaydim canim hatirlamadiysan tanimiyorsundur :)))
Ben geceden sabah 7.30 a kadar ayakta oldgumu biliyorum hiç unutmam sabahı 23 Nisan di 1 saat uyuyup çocukların törenine gitmiştik sonrasın da ben pertSabah 06:30 dan beri ayaktayiz herkese gunaydin