- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Evet benim kız çok dirençli kolay kolay hasta olmuyor en büyüğü de öyle ama hasta olduklarında da eriyorlar ://Gecmis olsun canim cocuklar hasta olmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim kız çok dirençli kolay kolay hasta olmuyor en büyüğü de öyle ama hasta olduklarında da eriyorlar ://Gecmis olsun canim cocuklar hasta olmasin
Evet o sohbetin zirve oldugu donemden bahsediyoruz :))) ancak gelebildimMihrimah varken sen doğurma aşamasında day dün galiba
Zaten ben Yeniyken sen çok şık giriyordun sonra ise falan başladın sonra doğum derken bak muhtarın sağ koluyum ya nasıl biliyorum
Benimde ilk 2 ay kabustu valla Allahim uyumuyor du surekli agliyordu ayy bur daha oyle cocuk olmasin :))Ben geceden sabah 7.30 a kadar ayakta oldgumu biliyorum hiç unutmam sabahı 23 Nisan di 1 saat uyuyup çocukların törenine gitmiştik sonrasın da ben pert
Anne anne dedikçe insan unutuyor o zamanları :)Benimde ilk 2 ay kabustu valla Allahim uyumuyor du surekli agliyordu ayy bur daha oyle cocuk olmasin :))
Insallah ya Rabbim koca delikanli koca kiz oldugunu gostersin bize insallahAnne anne dedikçe insan unutuyor o zamanları :)
Gün gelecek bireyleri devirip dökerken gözünün içine bakıp gülecek ve sen ona kizamayacaksin o anı yaşamak kadar güzeli yok :) ağlayacağım resmen çok duygulandım :/
Günaydın canımSabah 06:30 dan beri ayaktayiz herkese gunaydin
Geçmiş olsun minikimBenim kısımda hasta dün akşam atesliydi gece daha kötü olur diyordum şükür ateşlenmedi zorla şurup icirdim göğsüne Ballı karışım sürdüm öyle uyuttum yazık yavrum gece emmek de bile zorlandı burunları tıkalı
Sağolasın JennaGeçmiş olsun minikim
Biz tanismamistik demiiAleykumselam ♡♡♡
Evet canim ben bela :)Biz tanismamistik demii
Tatli bela demiEvet canim ben bela :)
Evet oyle derler ama belli olmuyor valla cok banlandigima gore cokta tatli degilim galibaTatli bela demi
Hosgeldin tatli anneanne :)Selamlar hanımlar davet geldi icabet emek gerekir demi
Hosgeldin tatli anneanne :)
... tatlısındır yaw , seni banlayan eller sogan soysunEvet oyle derler ama belli olmuyor valla cok banlandigima gore cokta tatli degilim galiba
Hahaha Mune duy bizi :))) bende cigdem canim memnun ve hos oldum... tatlısındır yaw , seni banlayan eller sogan soysun
Ben fatma
Bende cok hosmemnun oldumm ..Hahaha Mune duy bizi :))) bende cigdem canim memnun ve hos oldum
Tdk da o kadar gereksiz kelime olacagina bu olsun :))) yasasin biz :)))Bende cok hosmemnun oldumm ..
Tdkye yeni bir turkce kelime bulduk
Geçmiş olsun canım.Benim kısımda hasta dün akşam atesliydi gece daha kötü olur diyordum şükür ateşlenmedi zorla şurup icirdim göğsüne Ballı karışım sürdüm öyle uyuttum yazık yavrum gece emmek de bile zorlandı burunları tıkalı