Eski dostlar buraya ..

Hepsini yaptim kizilcik serbeti haric 2 saatte sagdigimda 2 gogsumden 10 ml oluyor sadece en fazla artinca 20 oluyor son 1 haftadida sabahlari dosinda emmiyorsda sagiyorum bugun makinadada sorun var sagmiyor hersey ust uste geldi yapmadigim yemedigom icmedigim sey kalmadi gercekten artik nasip diyorun
Öyle canm bi yerde artık nasip diyor insan benim de ilk kızım mamayla büyüdü bakalım ikinci kizimda gittiği yere kadar diyorum artık üzülme sen de ya hiç sütun olmasaydı 10 ml 20 ml de olsa senin sütünü içiyor ya bu bile bebeğin için önemli.

Öyle canm bi yerde artık nasip diyor insan benim de ilk kızım mamayla büyüdü bakalım ikinci kizimda gittiği yere kadar diyorum artık üzülme sen de ya hiç sütun olmasaydı 10 ml 20 ml de olsa senin sütünü içiyor ya bu bile bebeğin için önemli.
Ayy valla kapattim kendimi eve surekli bunu anlatmaktan tukendim asm.deki hemsire bile her gordugunde diyirki sana mmama verme emzir diyorum onu bile gormek.istemiyorum tukendim valla :KK43:

Ayy valla kapattim kendimi eve surekli bunu anlatmaktan tukendim asm.deki hemsire bile her gordugunde diyirki sana mmama verme emzir diyorum onu bile gormek.istemiyorum tukendim valla :KK43:
Canim kimseyi dinleme bildigin gibi yap.Mamaylada buyuyo sutlede acmi kalsin cocuk benim buyuk 40 gun kucuk 4 ay emdi. Kaynana kisisi kolayina geliyo diye emzirmedi dedi. Actim agzimi yumdum gozumu. Mememi acip emzirmekmi kolay yaksa cocuk yirtinirken, mama hazirlamakmi. Tika kulaklarini sen iyi bilirsin kuzunu ve sutunu. Bildigini yap.

Canim kimseyi dinleme bildigin gibi yap.Mamaylada buyuyo sutlede acmi kalsin cocuk benim buyuk 40 gun kucuk 4 ay emdi. Kaynana kisisi kolayina geliyo diye emzirmedi dedi. Actim agzimi yumdum gozumu. Mememi acip emzirmekmi kolay yaksa cocuk yirtinirken, mama hazirlamakmi. Tika kulaklarini sen iyi bilirsin kuzunu ve sutunu. Bildigini yap.
Banada az kaldi patliycam benim sutum.yok.diye uzuluyordum.kaynanam benim.sutum duvara fiskiriyordu diye anlatiyordu :KK70:

Ahaha ya bu kaynanalar ömür törpüsü:confused:
Aynen bak bisi anlatayim ben cok guldum aksam esimin yaninda calisan cocuk demiski adam yani ben yillardir anami iyi biliyordum hanima dedimki senle evlendim anamin ne kadar kotu oldugunu gordum ben 25 senedir kormusum demekki :KK70: adam akillica laf sokmus benimkide bana soktu sanirim:p

X