• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür iyi gibiyim,sen nasılsın ?:)
Yazmışsın beğenmişim ama yazmamisin :( ..

İyiyim çocuklar uyudu bende uyusam mu ne yapsam onu düşünüyorum can sıkıntısı :)

Yazmışsın beğenmişim ama yazmamisin :KK43: ..

İyiyim çocuklar uyudu bende uyusam mu ne yapsam onu düşünüyorum can sıkıntısı :)
Olsun,yoğun bu kız kesin dedim :) Benim çok uykum var ama 12'den once uyursam sabah erken kalkiyorum. Ben senin yerinde olsam uyurdum:P

Olsun,yoğun bu kız kesin dedim :) Benim çok uykum var ama 12'den once uyursam sabah erken kalkiyorum. Ben senin yerinde olsam uyurdum:p
Oyun arıyorum :D kelim oyunu yükledim sarmadi hep 3 harfli 5 harfli buluyorsun aynı kelimeler baydi :/

Her şeye yeten hatunsun maşallah:confused: Bir ara FarmVille oynuyordum,orda da kaldim:p
Yok onun başka veristonu vardı ya hayday :D gündüz çocuklar gece eşimle ben oynuyordum

Birbirimize birşeyler satiyorduk :D

Eşim benden önce yükledi pubg yi ben kızı emzirirken hep oynuyordum ya

Onun levelini gecmisim :D

Yok onun başka veristonu vardı ya hayday :KK70: gündüz çocuklar gece eşimle ben oynuyordum

Birbirimize birşeyler satiyorduk :KK70:

Eşim benden önce yükledi pubg yi ben kızı emzirirken hep oynuyordum ya

Onun levelini gecmisim :KK70:
Hay Day kardeşim oynuyordu :D E boynuz kulağı geçermiş,normal :P

Hay Day kardeşim oynuyordu :KK70: E boynuz kulağı geçermiş,normal :p
Son 5 kişi kaldı mı ona veriyorum bende taktik yok bodozkana gidiyorum

O tuzak yapıyor taktik yapıyor :deli:

Koru beni Jane :p Eğlencelidir ama ya :)
Aslında beni dışardan görsen bu tuşlu telefon kullanıyor dersin (: komşunun oğlu anne sende oynasana minik abla oynuyor ne güzel diyormuş :D

Back