- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kaloriferi yakan kişiye standart 40 TL ödeniyor kişi başı elektrik faturası ortak ödeniyor 200 TL nin altında geliyordu bı zaman a kadar bindirimden sonra ne olur bilmem ://Aidat çok gelir ama öyle olunca da :/
Ben ayaklariji isiriyorum hirpalayarak seven bı yapım varEvet basladi cok sukur oyle yaptikca parcalayip yiyesim geliyor :))
Ne büyük mucize dimi yaaa ekşi bilmem kaçta bekliyor yıllarca ama doğduğunda o derecede yaşayamaz rabbim ne güzel imkanlar veriyor ne güzel mucizeler şükürler olsunYeniler bilmez ne dualar etti teyzeleri labaratuardaki halini biliriz :))( mesela gecen sene bu zamanlar buzluktaydi :))
Amin canım :)Amin canim Allahim isteyen herkese nasip etsin
Ah o bindirimlere sebep olanlarıKaloriferi yakan kişiye standart 40 TL ödeniyor kişi başı elektrik faturası ortak ödeniyor 200 TL nin altında geliyordu bı zaman a kadar bindirimden sonra ne olur bilmem ://
Aidat değil de sıkıntı bende 4 ton alıyorum ist katta öyle bende 6 petek var pisiyorum
Üstte 8 petek var isinmiyor merkezi sistem de hep aynı sorunlar ://
Diyet düşünmek için çok erken :) Doğum sebepli hassasiyetten insana her şey sıkıntı yaratıyor,sağlık olsun da,kilo gelir,giderKizlarr geç kaldım gruba :) bugün kızım 2 ayı bitirdik 3 aya yol alıyoruz yarın aşımız var inşaAllah kolay geçer.
Ya kızlar bişey soracağım özellikle emzirme döneminde nasıl kilo verdiniz ben çok kötü hissediyorum kendimi 47 kilo iken şimdi 70 kiloyu devirdim bana bir el atın ya diyet yapacağım ama korkuyorum sütüm etkilenir diye ne yapacağımı şaşırdım kalıbıma sığmaz oldumağlamak istiyorum
Allah belacıklarını versin hepsinin ş....sizler ne olacak inşaAllah beter olur o bindirimi yapan adi insancıklarAh o bindirimlere sebep olanları
Ya öyle de bu gelenler gitmeyecek gibi duruyor ya nasılsa emziriyorum diye hunharca yediğim için hep bu haldeyimDiyet düşünmek için çok erken :) Doğum sebepli hassasiyetten insana her şey sıkıntı yaratıyor,sağlık olsun da,kilo gelir,gider
Amin ,valla yazık günah yahuAllah belacıklarını versin hepsinin ş....sizler ne olacak inşaAllah beter olur o bindirimi yapan adi insancıklar
Bir de yiyipte kilo almayan ballılar var,onlara ne demeli ?Ya öyle de bu gelenler gitmeyecek gibi duruyor ya nasılsa emziriyorum diye hunharca yediğim için hep bu haldeyim
Sorma hepsine nazar gözümle bakıyorum nazar değsin yedikleri löp löp et olsun diye HahahaBir de yiyipte kilo almayan ballılar var,onlara ne demeli ?
Aynen oyle Allah bu imkani ve bunlari dusunen beyinleri iyidlki dunyaya gonderiyorNe büyük mucize dimi yaaa ekşi bilmem kaçta bekliyor yıllarca ama doğduğunda o derecede yaşayamaz rabbim ne güzel imkanlar veriyor ne güzel mucizeler şükürler olsun
Al bendende okadar millet sutu olur emziriri yer kilo veremez benim sutumde cok az yine veremiyorumKizlarr geç kaldım gruba :) bugün kızımın 2. ayını bitirdik 3. aya yol alıyoruz yarın aşımız var inşaAllah kolay geçer.
Ya kızlar bişey soracağım özellikle emzirme döneminde nasıl kilo verdiniz ben çok kötü hissediyorum kendimi 47 kilo iken şimdi 70 kiloyu devirdim bana bir el atın ya diyet yapacağım ama korkuyorum sütüm etkilenir diye ne yapacağımı şaşırdım kalıbıma sığmaz oldumağlamak istiyorum
Aynen aynenSorma hepsine nazar gözümle bakıyorum nazar değsin yedikleri löp löp et olsun diye Hahaha
Canım sütun mu yok niye acaba bebegin mi istemiyor emmek bak sana kızılcık şerbeti öneriyorum inanılmaz süt yapıyor. 7 gün kurusu 7 ramazan hurması 1 avuç kuru beyaz üzümü 1.5 lt suda iyice kaynat sonra hurmaların çekirdeklerini çıkart blenderdan iyice geçir onları ve gün de 1 kupa bu hurmali komposto dan 1 kupa da kızılcık şerbetinden tüket bol su iç. Her gün 6 7 tane petit beurre bisküvi tüket 1 fincan sahlep iç boza da çok güzel süt yapıyor bunların hepsini ben tüketiyorum deneyimim var yani sanada şiddetle tavsiye ediyorum :)Al bendende okadar millet sutu olur emziriri yer kilo veremez benim sutumde cok az yine veremiyorum
Hepsini yaptim kizilcik serbeti haric 2 saatte sagdigimda 2 gogsumden 10 ml oluyor sadece en fazla artinca 20 oluyor son 1 haftadida sabahlari dosinda emmiyorsda sagiyorum bugun makinadada sorun var sagmiyor hersey ust uste geldi yapmadigim yemedigom icmedigim sey kalmadi gercekten artik nasip diyorunCanım sütun mu yok niye acaba bebegin mi istemiyor emmek bak sana kızılcık şerbeti öneriyorum inanılmaz süt yapıyor. 7 gün kurusu 7 ramazan hurması 1 avuç kuru beyaz üzümü 1.5 lt suda iyice kaynat sonra hurmaların çekirdeklerini çıkart blenderdan iyice geçir onları ve gün de 1 kupa bu hurmali komposto dan 1 kupa da kızılcık şerbetinden tüket bol su iç. Her gün 6 7 tane petit beurre bisküvi tüket 1 fincan sahlep iç boza da çok güzel süt yapıyor bunların hepsini ben tüketiyorum deneyimim var yani sanada şiddetle tavsiye ediyorum :)
Hoş geldin Neslim ve aleyküm selamSelam kizlar
Hosbuldum perimHoş geldin Neslim ve aleyküm selam