- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Nasılsınız bakalım gençlik :)gel dersin de glmem mi ?
Çok şükür minikim,sen nasılsın ?:) Hadi inşallahNasılsınız bakalım gençlik :)
Biz eski dostlarız ins seni de eskitecrgiz
İyi bende kızn gözleri bile akıyor burnu çeşme gibi zatenÇok şükür minikim,sen nasılsın ?:) Hadi inşallah
Kasım ortası oldu ,yağmur yok. Nasıl kış anlamadım. Allah şifa versin kuzunaİyi bende kızn gözleri bile akıyor burnu çeşme gibi zaten
Bu kararisz havalarda gezersek olacağı bu işte ://
Geçmiş olsun minik :/İyi bende kızn gözleri bile akıyor burnu çeşme gibi zaten
Bu kararisz havalarda gezersek olacağı bu işte ://
Geçmiş olsun minik :/
Sağolun kızlar benim ev 30 derece nerdeyse annem in 23-24 arası olunca tabi bizimkiler dondu gece ben bil üşüdümKasım ortası oldu ,yağmur yok. Nasıl kış anlamadım. Allah şifa versin kuzuna
Fırsatın varsa yat ,uyu tabii. E bebeler daha da hassas,ondan üsümüstür. Senin ev çok sıcakmış ama yav.Sağolun kızlar benim ev 30 derece nerdeyse annem in 23-24 arası olunca tabi bizimkiler dondu gece ben bil üşüdüm
Bugün birde merdiven sildik komşu ile uyuyasim geliyor çok yorgunum ://
Buyuyor sukur canim benimki aksam canavarlasiyr :) ee teyzesi 4. Ayimiza grdk yetmzmiHhaha çok şükür ya ,,Artık yanında tabi tuzun kuru
Yaramazlığı bırakmış anlaşılan maşaallah buraya takıldığına göre ..
Nasıl bebeğimiz büyüyor mu :)
Merkezi sistem ara kat olunca üst katlar isinsin derken bizim daire haşlaniyor rresmenFırsatın varsa yat ,uyu tabii. E bebeler daha da hassas,ondan üsümüstür. Senin ev çok sıcakmış ama yav.
Ağu diyor mi artık gülücükler saçıyordur ztaneBuyuyor sukur canim benimki aksam canavarlasiyr :) ee teyzesi 4. Ayimiza grdk yetmzmi
Yeniler bilmez ne dualar etti teyzeleri labaratuardaki halini biliriz :))( mesela gecen sene bu zamanlar buzluktaydi :))başardık
Aidat çok gelir ama öyle olunca da :/Merkezi sistem ara kat olunca üst katlar isinsin derken bizim daire haşlaniyor rresmen
Herkes yaktığı kadar fatura odeze doğalgaz sıcak su daki gibi herkes koklatir da ortak kömür yandığı i icij veriyorlar ayarı
Aynen muhtarim yusuf poyrazpYusuf poyraz koymayı düşünüyorum demişti doğumdan önce :) Karar değiştirmediyse öyle olması lazım.
Olur bacım Allah'ın izniyle o da olur, hem oğlan olur hem kız olur dizi dizi dizersin
:)))) şükürler olsun bu günlere ulaştırana ❤Yeniler bilmez ne dualar etti teyzeleri labaratuardaki halini biliriz :))( mesela gecen sene bu zamanlar buzluktaydi :))
Allah sağlıklı,uzun ömürler versinYeniler bilmez ne dualar etti teyzeleri labaratuardaki halini biliriz :))( mesela gecen sene bu zamanlar buzluktaydi :))
AhahahahaYeniler bilmez ne dualar etti teyzeleri labaratuardaki halini biliriz :))( mesela gecen sene bu zamanlar buzluktaydi :))
Evet basladi cok sukur oyle yaptikca parcalayip yiyesim geliyor :))Ağu diyor mi artık gülücükler saçıyordur ztane
Amin canim Allahim isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıklı,uzun ömürler versin