- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.734
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Buyuyor sukur canim benimki aksam canavarlasiyr :) ee teyzesi 4. Ayimiza grdk yetmzmi
Berat Yusuf Emre Eren en çok sevdiğim erkek isimleri :)
Pms dönemindeyim ne kadar iyiyim tartışılır.Hosbuldum perimnasilsin
Ne donemiPms dönemindeyim ne kadar iyiyim tartışılır.sen nasılsın bakalım?
Sen de para çok, büyürler büyürler.
Ben de çok seviyorum Yusuf isminiii
Regl öncesiNe donemiiyim yeni geldim attim kendimi disarlara:) oglumu uyuttum cikolata huplettim oturuyom
Atiyom kendimi asagi zahmet etme senRegl öncesiçikolata mı? Işte bunu bana demeyecektin
Ahahah yok yok atma. Illa bir şey atmak istiyorsan bana çikolata atabilirsin.Atiyom kendimi asagi zahmet etme sen
Tamam gel kos alirim bir kutu cikeleta sana❤Ahahah yok yok atma. Illa bir şey atmak istiyorsan bana çikolata atabilirsin.
Öyle canm bi yerde artık nasip diyor insan benim de ilk kızım mamayla büyüdü bakalım ikinci kizimda gittiği yere kadar diyorum artık üzülme sen de ya hiç sütun olmasaydı 10 ml 20 ml de olsa senin sütünü içiyor ya bu bile bebeğin için önemli.Hepsini yaptim kizilcik serbeti haric 2 saatte sagdigimda 2 gogsumden 10 ml oluyor sadece en fazla artinca 20 oluyor son 1 haftadida sabahlari dosinda emmiyorsda sagiyorum bugun makinadada sorun var sagmiyor hersey ust uste geldi yapmadigim yemedigom icmedigim sey kalmadi gercekten artik nasip diyorun
Ayy valla kapattim kendimi eve surekli bunu anlatmaktan tukendim asm.deki hemsire bile her gordugunde diyirki sana mmama verme emzir diyorum onu bile gormek.istemiyorum tukendim vallaÖyle canm bi yerde artık nasip diyor insan benim de ilk kızım mamayla büyüdü bakalım ikinci kizimda gittiği yere kadar diyorum artık üzülme sen de ya hiç sütun olmasaydı 10 ml 20 ml de olsa senin sütünü içiyor ya bu bile bebeğin için önemli.
Canim kimseyi dinleme bildigin gibi yap.Mamaylada buyuyo sutlede acmi kalsin cocuk benim buyuk 40 gun kucuk 4 ay emdi. Kaynana kisisi kolayina geliyo diye emzirmedi dedi. Actim agzimi yumdum gozumu. Mememi acip emzirmekmi kolay yaksa cocuk yirtinirken, mama hazirlamakmi. Tika kulaklarini sen iyi bilirsin kuzunu ve sutunu. Bildigini yap.Ayy valla kapattim kendimi eve surekli bunu anlatmaktan tukendim asm.deki hemsire bile her gordugunde diyirki sana mmama verme emzir diyorum onu bile gormek.istemiyorum tukendim valla
Aleykumselam canım ,hoşgeldin :)Selam kizlar
Hosbulduk canimAleykumselam canım ,hoşgeldin :)
Banada az kaldi patliycam benim sutum.yok.diye uzuluyordum.kaynanam benim.sutum duvara fiskiriyordu diye anlatiyorduCanim kimseyi dinleme bildigin gibi yap.Mamaylada buyuyo sutlede acmi kalsin cocuk benim buyuk 40 gun kucuk 4 ay emdi. Kaynana kisisi kolayina geliyo diye emzirmedi dedi. Actim agzimi yumdum gozumu. Mememi acip emzirmekmi kolay yaksa cocuk yirtinirken, mama hazirlamakmi. Tika kulaklarini sen iyi bilirsin kuzunu ve sutunu. Bildigini yap.
Ahaha ya bu kaynanalar ömür törpüsüBanada az kaldi patliycam benim sutum.yok.diye uzuluyordum.kaynanam benim.sutum duvara fiskiriyordu diye anlatiyordu
Patla valla konusturma kimseyi. Fiskiriyorsa bir daha dogursu fiskirtip dursunBanada az kaldi patliycam benim sutum.yok.diye uzuluyordum.kaynanam benim.sutum duvara fiskiriyordu diye anlatiyordu
Aynen bak bisi anlatayim ben cok guldum aksam esimin yaninda calisan cocuk demiski adam yani ben yillardir anami iyi biliyordum hanima dedimki senle evlendim anamin ne kadar kotu oldugunu gordum ben 25 senedir kormusum demekkiAhaha ya bu kaynanalar ömür törpüsü