- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.341
Ah yeni gördümAyaklarımın tabanları ağrıyor, sabah 6 buçukta kalkıp o saatten bu saate yeni oturdum daha. Biri bir kahve yapayım yorgunluğunu alayım demiyor da döveceklermiş
Offf offf karnım aç zatiii eline sağlıkkkk
Kahve de neymiş
İyi akşamlar cnm ❤❤❤❤İyi akşamlar hatunlar
Hoşgeldin bebek :*İyi akşamlar hatunlar
Kahve de neymiş
Ben de özledim canımAh yeni gördüm
Kıyamam kuzuma yaa ne yapalım bizde özlüyoruz ama
İyi akşamlar hoşgeldin ❤İyi akşamlar hatunlar
❤İyi akşamlar cnm ❤❤❤❤
Hoşbuldumm tatlimmmmİyi akşamlar hoşgeldin ❤
oldumu bu şimdi mis gibim yapmişsin kuzuummmEki Görüntüle 2227417 bazlamalar bir yandan pişiyor
Cok sukur canim iyiyim❤nasilsin balli lokmammm
Ben de özledim canım
Çok iyiyim bugun kuzum hastalik falan hep atlattik cok sukur.Aslan ilk disini cikardi ❤Cok sukur canim iyiyim
Sen nasılsın?
Ne güzel cnm :)) yerim kuzuyu ❤Çok iyiyim bugun kuzum hastalik falan hep atlattik cok sukur.Aslan ilk disini cikardi ❤
Annem e gideceğim evde pırasa vardı eli boş gitmeyeyim dedim o börekler dolma ile geldi :))oldumu bu şimdi mis gibim yapmişsin kuzuummm
❤Ne güzel cnm :)) yerim kuzuyu ❤
Olmazz mis gibi yapmissin cokta iyi dusunmussun kuzum ellerine emegine saglik masallah sanaAnnem e gideceğim evde pırasa vardı eli boş gitmeyeyim dedim o börekler dolma ile geldi :))
Bende tek onu beceririm görüntüsü iyi olmasa da tadının iyi olduğunu söylerler el açması böreği her zaman tuttramiyorum :/Olmazz mis gibi yapmissin cokta iyi dusunmussun kuzum ellerine emegine saglik masallah sanaBen pek hamur isi beceremem
Walla benim yaptiklarimi daha dogrusu yapmaya çaliştiklarimi görsen kuzumBende tek onu beceririm görüntüsü iyi olmasa da tadının iyi olduğunu söylerler el açması böreği her zaman tuttramiyorum :/