- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.361
Tşk ederim çok da yoruldum sahici bı kahveyi hakettim heralde olaccikacsgiz iyi gelir sanırım :))Walla benim yaptiklarimi daha dogrusu yapmaya çaliştiklarimi görsen kuzumSenin yaptiklarin gayette hoş gözükyo masallah
Kahvenin en hası en köpüklüsü benden sana kuzum çok yorulmussundur kesinTşk ederim çok da yoruldum sahici bı kahveyi hakettim heralde olaccikacsgiz iyi gelir sanırım :))
Mutfak duruyor hala ben kızı emziriyorum bı yandan ://Kahvenin en hası en köpüklüsü benden sana kuzum çok yorulmussundur kesin
Tam iki yaş dedimmi ben kescem ilk oglumu oyle yaptim kuzum.Senin findik ne kadarlikMutfak duruyor hala ben kızı emziriyorum bı yandan ://
Nasıl ne zaman kessem kızı memeden
Biri yardım mı istedi
Saçını örwcegiz vazgeçtik dovmekten uyuyacak mis :))Biri yardım mı istedi
Şubatta 2 olacak :))Tam iki yaş dedimmi ben kescem ilk oglumu oyle yaptim kuzum.Senin findik ne kadarlik
Dovmeyin zaten ,yazik ona,sevinSaçını örwcegiz vazgeçtik dovmekten uyuyacak mis :))
Oy masallah o zaman simdiden alistir kuzum azaltmalara. Ben gogsume kirmizi oje surmustum en son oyle birakmisti benim oglumŞubatta 2 olacak :))
Daha önce yara bandı yapıştırdım bayağı uzak durmuştu kıyamadım daha 2 yaşına daha çok var diye açtım devam ettikOy masallah o zaman simdiden alistir kuzum azaltmalara. Ben gogsume kirmizi oje surmustum en son oyle birakmisti benim oglumBiraz zor olcak ama başarcaksin eminim
Kiyamiyoruz demek istemiyodumDaha önce yara bandı yapıştırdım bayağı uzak durmuştu kıyamadım daha 2 yaşına daha çok var diye açtım devam ettik
Oyyy ,bu tam benlikmişEki Görüntüle 2227414 pırasalı gözleme var dumanı üstünde @Rakika
İçine biraz patates de başladım immhhhOyyy ,bu tam benlikmiş
İçim gitti vallahiiiiİçine biraz patates de başladım immhhh
Bende pırasa nin kilosuna 7 TL verince için gitti evde çöp olmasın dedim gitmeden yaptım :))İçim gitti vallahiiii
Afiyet bal ,şeker olsun ,benim için de ye :)Bende pırasa nin kilosuna 7 TL verince için gitti evde çöp olmasın dedim gitmeden yaptım :))
Günaydın:)Günaydın =)
Günaydın :))Günaydın Hayırlı Sabahlar :)