- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.301
Günaydinİyi geceler =)
Günaydın minik,hayirli Cumalar :)Günaydın kızlar hayırlı cumalar :))
Hayirli Cumalar
Ben de merak ediyordum nerde benim pamuğum diyeKizlar nasilsiniz ben evin iicnde oda degisikligi yapiyorum cok yogun ve telasli geciyor gunler 3. Takim icin girip menu yaziyorum aktif olamiyorum ama cok ozledim sizi evi uerlestirip gelecegim :)
Gelicem canimcim insallah biter :))Ben de merak ediyordum nerde benim pamuğum diyeKolay gelsin canim ,bir an once bitsin de gel inşallah
İyibbitanem yanimda pansuman falan yapiyorum gelen giden cok oluyo giremiyorumterelelli34 canım annem nasil ?
İnşallah canımGelicem canimcim insallah biter :))
Oh çok şükür ,aklim ondaydi canımİyibbitanem yanimda pansuman falan yapiyorum gelen giden cok oluyo giremiyorum
Sagol bitanem sen nasilsinOh çok şükür ,aklim ondaydi canım
Grip oldum ,bu sene 3 defa grip oldum,nasil basardim bilmiyorumSagol bitanem sen nasilsin
Oyy gecmiyoki bu grip bwn ayazi iyilestiriyom o inadina grip oluyo.gecmis olsun canim benim bol bol sivi alGrip oldum ,bu sene 3 defa grip oldum,nasil basardim bilmiyorumhic halim yok
Sağol canım. Aynen öyle,geldi mi gitmiyor . İnşallah geçecek bir ara.Oyy gecmiyoki bu grip bwn ayazi iyilestiriyom o inadina grip oluyo.gecmis olsun canim benim bol bol sivi al
Alırım bi fincan yeşil çay
Hayırlı mübarek olsun inşaAllah fırsat buldukça gelirem :)