- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.321
En çok ihtiyacım olan şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En çok ihtiyacım olan şey
Hastamısınız geçmiş olsunEn çok ihtiyacım olan şey
Hala hasta mısın canım sen :/En çok ihtiyacım olan şey
Geçmiyor canım ya :/Hala hasta mısın canım sen :/
Teşekkür ederim ,evet geçmeyen gribim varHastamısınız geçmiş olsun
İnşallah geçer cnm kendine iyi bak .Geçmiyor canım ya :/
İnşallah canım,sen de kendine iyi bakİnşallah geçer cnm kendine iyi bak .
Sen tutarsin ben hallederim Hanife yi
İğne oyası yazma başladım ama hemen bitsin istiyorum :/Jenna16 da yardım eder bize
Örneğ i zorm u kolay mı ben çok zor yapmadım denemedim ama yapmıştım bı kaç tane çok zevkli oluyor :))İğne oyası yazma başladım ama hemen bitsin istiyorum :/
Örneği normal zorlukta ama şık saks mavisi yazma kenarına yapıyorum çok tatlı duruyor ben çok büyük ornekleri sevmediğim için bu küçük boyuttaÖrneğ i zorm u kolay mı ben çok zor yapmadım denemedim ama yapmıştım bı kaç tane çok zevkli oluyor :))
Benim yaptıklarım da buna benziyor di birebir aynısı değil ama ben 4-5 tane yaptım bir tane elimde kaldı ve iki tane de yarım varÖrneği normal zorlukta ama şık saks mavisi yazma kenarına yapıyorum çok tatlı duruyor ben çok büyük ornekleri sevmediğim için bu küçük boyutta
Bunlar basit örneklerBenim yaptıklarım da buna benziyor di birebir aynısı değil ama ben 4-5 tane yaptım bir tane elimde kaldı ve iki tane de yarım var
Eki Görüntüle 2227389 Eki Görüntüle 2227391 Eki Görüntüle 2227392
Kahve de neymişAyaklarımın tabanları ağrıyor, sabah 6 buçukta kalkıp o saatten bu saate yeni oturdum daha. Biri bir kahve yapayım yorgunluğunu alayım demiyor da döveceklermiş