- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.261
Çok güzel çok beğendim benimde eskiden böyle saçlarım vardı geçen bir kriz anı geldi aldım makası elimeBeğendin mi?
İyiyim kuzu sen nasılsın yarın İzmir e gideceğiz geldik kaynana ya yüz vermiyorum ya hoş beş bile etmeden geçtim çocuğu uyutmaya yatılı kalacağı bugün birdeSlm hatunlar ❤ Nasılsıniz?
Bende iyiyim kuzum sağolİyiyim kuzu sen nasılsın yarın İzmir e gideceğiz geldik kaynana ya yüz vermiyorum ya hoş beş bile etmeden geçtim çocuğu uyutmaya yatılı kalacağı bugün birde
Şükür canim,sen nasılsın ?:)Slm hatunlar ❤ Nasılsıniz?
Ben de bir ara kestirdim. Çok pismanim cok. Bir daha asla kestirmemÇok güzel çok beğendim benimde eskiden böyle saçlarım vardı geçen bir kriz anı geldi aldım makası elime
Bende iyiyim hamd olsunŞükür canim,sen nasılsın ?:)
Allah iyilik versin. Off susuz 1 saat bile çok zor :/Bende iyiyim hamd olsun
Sular kesikti sabahtandir yeni temizlik yapcam
Aynen öyle canımAllah iyilik versin. Off susuz 1 saat bile çok zor :/
Hey maşallah .,Hamarat hatunsun vesselam aynenAynen öyle canım
Şimdi de kek yapıyorum aksam aksam pek bi hamaratim bütün temizlik bitti wc dışında
Ege üni ye gittik canım oğlum için eli boş döndük biraz ama olsun ne yapalımBende iyiyim kuzum sağol
İzmirde akrabaniz falan mı var ?
Yok ben pişman değilim saçlarımı toplayinca kalınlığı bir parmak kadar bir işe yaramıyor zaten uzun olması esarptan firtlamayacagini bilsem kazitacagim :)Ben de bir ara kestirdim. Çok pismanim cok. Bir daha asla kestirmem
Benim çok gür,lastik tokayi kaç kere doluyorum tutsun diyeYok ben pişman değilim saçlarımı toplayinca kalınlığı bir parmak kadar bir işe yaramıyor zaten uzun olması esarptan firtlamayacagini bilsem kazitacagim :)
Bende çok doluyorum zeyifliktan eskiden tel tokalar atardı o kadar çok saçım vardı :)Benim çok gür,lastik tokayi kaç kere doluyorum tutsun diye
Hic o suslu tokalardan takamadim. O da bir eksiklik heBende çok doluyorum zeyifliktan eskiden tel tokalar atardı o kadar çok saçım vardı :)
Günaydın canim. Hoşgeldin :)Selam kızlar ben geldim.
Günaydın. =)
Çok şükür :) Sen nasilsin ?Hoşbulduk =)
naber
Çok şükür :) Sen nasilsin ?