- 24 Eylül 2018
- 97.164
- 292.427
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sil anacim silmeyi ozledin sen amac oooHe valla yine sabah akşam dükkan silerim
silmeyi ozlemis jennaSilmek Rakika
Özlemiş ,bellisilmeyi ozlemis jenna
Özlemiş ,belli
Oldu canim ameliyat agrisi coktu su anda iyiymis cok sukur biraz agrisi var ama bunada sukurterelelli34 Annenin durumu noldu canım ??
Oh hayirlisiyla bitmis ya, ağrı kesici vermeye başlarlar,diner ağrısı o zman. Yeni çıkınca ağrı cok normal.Oldu canim ameliyat agrisi coktu su anda iyiymis cok sukur biraz agrisi var ama bunada sukur
Aynen agladi bayagi icm gittiOh hayirlisiyla bitmis ya, ağrı kesici vermeye başlarlar,diner ağrısı o zman. Yeni çıkınca ağrı cok normal.
Kiyamam Allah yardımcısı olsun. Bu gece zor gecse de,yarin kalkar yürür inşallah. Sen yanında değil misin ?Aynen agladi bayagi icm gitti
Agri kesici yaptilar hemwn.icim rahat degil ama yinede iyi oldugu icin teselli buluyorum
Yok degilim canim kalamadimki cocuklara bakan yok. Kendi anasina bakmayan beni cocuklarima bakarmi:/Kiyamam Allah yardımcısı olsun. Bu gece zor gecse de,yarin kalkar yürür inşallah. Sen yanında değil misin ?
Eve getireceksin ama değil mi ? Ne zaman çıkacak ?Yok degilim canim kalamadimki cocuklara bakan yok. Kendi anasina bakmayan beni cocuklarima bakarmi:/
Belli fegil canim buyuk ihtimamal yarin cikar ama emin degilim. Benim eve gelcekEve getireceksin ama değil mi ? Ne zaman çıkacak ?
Allah yardımcısı olsunBelli fegil canim buyuk ihtimamal yarin cikar ama emin degilim. Benim eve gelcek
Cikacak bugun canim esim almaya gidecek simdiAllah yardımcısı olsun
Tamam canım. İnşallah çabucak toparlanır,agrisi,sizisi olmazCikacak bugun canim esim almaya gidecek simdi
Amin canim sagolasinTamam canım. İnşallah çabucak toparlanır,agrisi,sizisi olmaz
Sen de sağol canım.A
Amin canim sagolasin
Senin profilini yirin benSen de sağol canım.
Beğendin mi?Senin profilini yirin ben