- 24 Eylül 2018
- 97.164
- 292.427
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.221
Of bu senin cadi kaynana yaaKaynanaya sinirlwndim.anlatayimda haklimiyim haksizmiyim birsey diyiverin
Canim simdi esimin dayisinin esi hamile anneannemizde yatalak. Kaynanama 20 kiz kardesine 20 gun bakin dedi yenge. Bunla sen bak dalasi yapti. Bende annemin ameliyati irtada olnadigindan getir bana dedim yengeye. Dun yine ayni konu olmus neslihana goturcez o zaman demis dayi. Kaynanamda sana getircekler bakariz birlikte dedi. Sesimi cikarmadim. Sabah yengeyi aradim. Annemi yanim alicam iki hastaya birden bakamam dedim. Yengede hakverdi. Kaynana bugun beni aramis neden arayip oyle dedin dedi. İki kiz bir ananizi bakamiyor musunuz? Ben annemi bakmak zorundayim kusura vakmayin dedim. Esimi arayip fislemis. Tartistik ben kimsenun anasina bakamam bana dusmez ded;m. Eltimde aradi o sirada. Neslihan hakli kendi annesi hastayken bakmak zorunda degil. İyi olsada degil dedi. Esimle aramiz acildi sinirinin gecmesini bekliyorum. Ben kime ne yaptim diye kendimi sorgulamaya vasladim jenna. Ben haksizmiyim?Of bu senin cadi kaynana yaaanlat bakalim canım
Özellikle anneme bakmam gerekiyorsa gözüm kimseyi görmez ,sonuna kadar haklisin canım. Eşin de bir tuhaf senin ya,onu bırak ,annen anlarda o da uzulecek kadincagizCanim simdi esimin dayisinin esi hamile anneannemizde yatalak. Kaynanama 20 kiz kardesine 20 gun bakin dedi yenge. Bunla sen bak dalasi yapti. Bende annemin ameliyati irtada olnadigindan getir bana dedim yengeye. Dun yine ayni konu olmus neslihana goturcez o zaman demis dayi. Kaynanamda sana getircekler bakariz birlikte dedi. Sesimi cikarmadim. Sabah yengeyi aradim. Annemi yanim alicam iki hastaya birden bakamam dedim. Yengede hakverdi. Kaynana bugun beni aramis neden arayip oyle dedin dedi. İki kiz bir ananizi bakamiyor musunuz? Ben annemi bakmak zorundayim kusura vakmayin dedim. Esimi arayip fislemis. Tartistik ben kimsenun anasina bakamam bana dusmez ded;m. Eltimde aradi o sirada. Neslihan hakli kendi annesi hastayken bakmak zorunda degil. İyi olsada degil dedi. Esimle aramiz acildi sinirinin gecmesini bekliyorum. Ben kime ne yaptim diye kendimi sorgulamaya vasladim jenna. Ben haksizmiyim?
Yok annem dedi sacma kizi varken sende ne isi varmisÖzellikle anneme bakmam gerekiyorsa gözüm kimseyi görmez ,sonuna kadar haklisin canım. Eşin de bir tuhaf senin ya,onu bırak ,annen anlarda o da uzulecek kadincagiz
İyi hadi. Allah yardımcın olsun valla.Yok annem dedi sacma kizi varken sende ne isi varmis
Sagol canimİyi hadi. Allah yardımcın olsun valla.
Sen de sağol NesliiSagol canim
Kuduruklugu ustunde kadinin bana yaptiklarini unutmus gibi davraniyoSen de sağol Neslii
Yüz surat Haci MuratKuduruklugu ustunde kadinin bana yaptiklarini unutmus gibi davraniyo
Aynen yuz vermiyom zaten kaynim demis annanenin neslihanda ne isi var diye kizmis. Kadin demis ben bakarim tamamYüz surat Haci Murateşin de bir acayip ama senin. Sadece kv olsa,adam destek olsa hadi neyse.boylesi hic cekilmez
Bir an önce toparlanır inş canim. Annene odaklan sen en iyisiAynen yuz vermiyom zaten kaynim demis annanenin neslihanda ne isi var diye kizmis. Kadin demis ben bakarim tamam
Amin canim ayazin dogum gunuydu. Annemlerde bende selami var sanaBir an önce toparlanır inş canim. Annene odaklan sen en iyisi
Aleykumselam canım ,sen de çok selam soyleAmin canim ayazin dogum gunuydu. Annemlerde bende selami var sana
Aleykum selam canim,Aleykumselam canım ,sen de çok selam soyleOglanin da doğum günü kutlu olsun :*
Geliyor arada,iş hayatına donecek bizim kiz,o yüzden mesgulAleykum selam canim,Rakika nerelerde girmiyormu buraya
Biri beni özlemişAleykum selam canim,Rakika nerelerde girmiyormu buraya
Bizim kiz is kadini olmus aferin ona calissinGeliyor arada,iş hayatına donecek bizim kiz,o yüzden mesgul
Aynen aynenBizim kiz is kadini olmus aferin ona calissin
He valla yine sabah akşam dükkan silerimOzledim vallakis is kadinimi oldun sen