Eski dostlar buraya ..

Of bu senin cadi kaynana yaa anlat bakalim canım
Canim simdi esimin dayisinin esi hamile anneannemizde yatalak. Kaynanama 20 kiz kardesine 20 gun bakin dedi yenge. Bunla sen bak dalasi yapti. Bende annemin ameliyati irtada olnadigindan getir bana dedim yengeye. Dun yine ayni konu olmus neslihana goturcez o zaman demis dayi. Kaynanamda sana getircekler bakariz birlikte dedi. Sesimi cikarmadim. Sabah yengeyi aradim. Annemi yanim alicam iki hastaya birden bakamam dedim. Yengede hakverdi. Kaynana bugun beni aramis neden arayip oyle dedin dedi. İki kiz bir ananizi bakamiyor musunuz? Ben annemi bakmak zorundayim kusura vakmayin dedim. Esimi arayip fislemis. Tartistik ben kimsenun anasina bakamam bana dusmez ded;m. Eltimde aradi o sirada. Neslihan hakli kendi annesi hastayken bakmak zorunda degil. İyi olsada degil dedi. Esimle aramiz acildi sinirinin gecmesini bekliyorum. Ben kime ne yaptim diye kendimi sorgulamaya vasladim jenna. Ben haksizmiyim?

Özellikle anneme bakmam gerekiyorsa gözüm kimseyi görmez ,sonuna kadar haklisin canım. Eşin de bir tuhaf senin ya,onu bırak ,annen anlarda o da uzulecek kadincagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…