- 15 Şubat 2017
- 361
- 650
- 31
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.201
İnşallah canımAmin canim. Dua istiyorum herkesten kolay gecer insallah.
Daha giremedi ameliyata:/terelelli34 Haberlerini bekliyorum canim.
Niye ki ?Daha giremedi ameliyata:/
Onden acilleri almislar kadin dunden beri acNiye ki ?
Off ,oluyor öyle evet. Bir an önce olsa da bitse hayirlisiyla :/Onden acilleri almislar kadin dunden beri ac
Yarina kaldi canimOff ,oluyor öyle evet. Bir an önce olsa da bitse hayirlisiyla :/
Off ,oluyor öyle evet. Bir an önce olsa da bitse hayirlisiyla :/
Canim bunu yeni gormusum. Rahim ve hemaroidden olcakNe amileiyeti canım çok geçmiş olsun şimdiden :)
Ya o kadar hazirlanmistir psikolojik olarak,yazik. Neyse ,hayırlısı boyleymis belki canım.Yarina kaldi canim
Yarin da olmayip taburcu olabilirmis acil hastalar varmisYa o kadar hazirlanmistir psikolojik olarak,yazik. Neyse ,hayırlısı boyleymis belki canım.
Yarin da olmayip taburcu olabilirmis acil hastalar varmis
Taburcu oldu kizlar pazartesi kesin olacak. Agir hastalar varmis bugunku sitresi yenidrn yasayacagizsaçmalığa bak ya
Dingo'nun ahırı hastanesi mi neymiş orasi? Neyse,geç olsun da güç olmasin inşTaburcu oldu kizlar pazartesi kesin olacak. Agir hastalar varmis bugunku sitresi yenidrn yasayacagiz
Doktorlarin konustuguda mantikli karninda bebegi olen kadinlar rahimi alinacak kadinlar varmis. Acilleri almamiz gerekiyor once demis doktor. Pazartesi kesin yapariz ameliyatini dediDingo'nun ahırı hastanesi mi neymiş orasi? Neyse,geç olsun da güç olmasin inş
Ameliyata hazır olup,hastaneye gidip beklemek çok zor. Ha şimdi ,ha sonra diye beklemek yani. Hayirlisi boyleymis demek ne diyelimDoktorlarin konustuguda mantikli karninda bebegi olen kadinlar rahimi alinacak kadinlar varmis. Acilleri almamiz gerekiyor once demis doktor. Pazartesi kesin yapariz ameliyatini dedi
Devlet hastaneleri böyleDingo'nun ahırı hastanesi mi neymiş orasi? Neyse,geç olsun da güç olmasin inş
Tarih verip geri gondermek çok aşırı sacma geldi bana ya,insanin psikolojisi cokerDevlet hastaneleri böyle
Yine noldu ?Kizlar sinirlerim cok bozukbirilerini yolmak istiyom
Kaynanaya sinirlwndim.anlatayimda haklimiyim haksizmiyim birsey diyiverinYine noldu ?