Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kk daki tarife baktım malzemeler bile tıpatıp aynı
neyse mısraa cım hangi tatlıyı yapmaya karar verdim

hımmm hadi bakalım mısraaa cım domuz giribi diyarbakırıda vurmuş eğitime bir hafta ara verilmiş

eniyi koruma elleri sıksık yıkamakmış ben genelde dersin bir beş dk sını bu konuya ayırıyorum malesef cocuklar bu konuda pek hassas değil temizlik el yıkama gibi

Çocukları bırak büyükler bile hassas değilki cnm.Ben uzun yıllardır bakterici öldürücü sabun kullanıyorum

kızlar ben geldim...mesajları yazan ev arkadaşımın arkadaşıymış...kendisiyle konuşmuyoruzda...ve biraz önce yine girmiş benim topikleri inceliyordu...ve ben bu kişiyle aynı ortamda çalışıyorum...

tatlırüya Allah kolaylık versin cnm aynı evi istemediğin kişyle paylaşmak nedir bilirim eve giresin bile olmaz peki daha önce den var mı sorunlarınız bir çatışmanız onu merak ettim

kızlar ben geldim...mesajları yazan ev arkadaşımın arkadaşıymış...kendisiyle konuşmuyoruzda...ve biraz önce yine girmiş benim topikleri inceliyordu...ve ben bu kişiyle aynı ortamda çalışıyorum...

aman ev yapan ev arkadaşın olmasın da
bu katlanılabilir bir şey
yokmuş gibi davranırsın olur biter

ev arkdaşının arkadaşı olduğunu nasıl anladın kiii.. ev arkadaşının arkadaşı
sizin evde nete mi giriyor ?
kendini kurtarmak için sölenen bişi değildir umarım ?

ilk mesajın yazıldığı akşam o arkadaşı bizdeydi...kendi girdiği nick i de söyledi...birde dün akşam bizim elektriklerimiz yoktu...gece11.30 da geldi...dün geceki mesajlar saat 10.00 da yazılmış....yani doğru söylüyor....

günaydın canlarr
güzel bir gün geçirmek dileğiyle
salı günü çok zor geçiyor buralarda da ....

bende sadece revani ve şekrpareyi severim tatlummkaydirigubbakcemile5

Tamam jazmincim süprizli şekerpare yapacağım

cokacimcoook

mısracım linke baktım da bunların suyunu sıkmak için katı meyve sıkacağı lazım dimi
onda bende yok yaa(
napsamki??

günaydın canlarr
güzel bir gün geçirmek dileğiyle
salı günü çok zor geçiyor buralarda da ....

Günaydın şekercimopuyorumnanaktan Nasılsın tatlım?:hulya:

Sana da güzel bir gün dilerim.. Haftanın yarısına geliyoruz değil mi?kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…