• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

angel i,m benim eşim sabah 7 gibi evden cıkıyor akşam 8 gibi geliyor dün bile işe gitti onu o kadar özledim ki ya yemeğini yiyor çay yapıyorum tam servis yapıcam bir baktım uyuyakalmış oturdugu yerde özel sektör öyle malesef

angel i,m benim eşim sabah 7 gibi evden cıkıyor akşam 8 gibi geliyor dün bile işe gitti onu o kadar özledim ki ya yemeğini yiyor çay yapıyorum tam servis yapıcam bir baktım uyuyakalmış oturdugu yerde özel sektör öyle malesef

off canım ya hep öleyiz
eve gidiyoruz yemek yedik çay içtik derken 10 da uyuklamaya başlıyoruz:((

Teocum asıl eşini göremeyen benim cnm.Sabah ben işe gidiyorum,eşim uyuyor oluyor.Akşam eve geliyorum eşim işte gece 1 gibi falan geliyor.Şükret haline cnm benim

Teocum asıl eşini göremeyen benim cnm.Sabah ben işe gidiyorum,eşim uyuyor oluyor.Akşam eve geliyorum eşim işte gece 1 gibi falan geliyor.Şükret haline cnm benim

gercekten mi haklısın aslında eşlerinden ayrı olanlar bile şükretmek lazım eşin ne iş yapıyordu eger mahzuru yoksa

Dirimcim ve alınyazımsın görüşürüz canlar yarın. Öpüyorum siziopuyorumnanaktan

Pokacım annem kullanıyor;ama vişne çekirdeklerini çıkarmak için bir alet. Gerçekten çok pratik..

Kızlar annemler için şu menüyü düşünüyorum nasıl sizce?

*Ezogelin çorbası

*Tavuk Şinitsel

*Patates kızartması

*Rulo Patates Pastası (Salatalar bölümünde var çok güzel oluyor tavsiye ederim)

*Kırmızı Biber Sarması(Salatalar bölümünde daha önce yaptıklarım var)

*Havuç Salatası(Bunada bakabilirsiniz salatalar bölümünde)

*Patlıcan Salatası

*Tatlıya tam olarak karar verebilmiş değilim şerbetli birşey yapacağım.
Tatlılar bölümünde kadayıflı süpriz şekerpare var onu mu yapsam diyorum.Sizlerden deneyeninizvar mı
Yada başka bir tatlı öneriniz

Mısracım bence süper bir menü.. Şimdiden ellerine sağlık. Tatlı ile fazla aram olmadığı için. Özellikle şerbetli tatlılarla birşey öneremeyeceğim.

Kızlar annemler için şu menüyü düşünüyorum nasıl sizce?

*Ezogelin çorbası

*Tavuk Şinitsel

*Patates kızartması

*Rulo Patates Pastası (Salatalar bölümünde var çok güzel oluyor tavsiye ederim)

*Kırmızı Biber Sarması(Salatalar bölümünde daha önce yaptıklarım var)

*Havuç Salatası(Bunada bakabilirsiniz salatalar bölümünde)

*Patlıcan Salatası

*Tatlıya tam olarak karar verebilmiş değilim şerbetli birşey yapacağım.
Tatlılar bölümünde kadayıflı süpriz şekerpare var onu mu yapsam diyorum.Sizlerden deneyeninizvar mı
Yada başka bir tatlı öneriniz

bence süper
tam benlik
salatalara bayılırım
patlıcan salatasına heleakannehir

şekerparede süper görünüyordu
bence onu yap:)))

Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum.

Yarın görüşmek üzere. Sizleri seviyorum canlarım...

Mısra düşündüm de şekerpare güzel olur Angel'a katılıyorum. Şerbetli tatlılardan bir şekerpare severim zatenkaydirigubbakcemile5

ben yunan tatlısı tarifi vereyim
4 yumurta
1 caybardağı sıvı yağ
a bardak ceviz
1 bardak hindistan cevizi
kabartma tou
vanilya
1 bardak şeker
1 bardak galeta unu
şerbeti ise:
1 bardak şkere
1,5 su bardağı su
limon suyu
üzerine krem şanti de olabilir deneyin pişmamn olmazsınız

Canım bu tarif revani tadına yakın,zaten dün annemlere revani yapmıştım bu yüzden dahadeğişik birşey aradım.

Yinede teşekkür ederim cnm beni düşünüp tarif gönderdiğin için.

önemli değil mısraa cım bu tatlıyı yemek tariflerinde paylaşmak istiyorum heralde yoktur kk da

Kıbrıs tatlısı vardı sanki biraz ona benziyor.
Ama sen tarifini ekle cnm benim
Ben de fotoğraf makinesi sorunumu halledersem sizlerle epeyce tarif paylaşacağım.

Back
X