• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Ayyy bir haber izliyorum şok oldum.
Yurtdışında bir tren istasyonu,bebek arabasında bir bebek ve anne.Kadın dalıp arabayı bırakınca arabayla birlikte bebek raylara yuvarlanıyor,trenin sesi duyuluyor,çocuk arabasının üstünden geçiyor,40metre sonra duruyor.Bebek mucivezi bir şekilde kurtuluyor sadece başından yaralanmış :(
Dikkat etmek lazım gerçekten içim hopladı :(((((((((

bardağı gördüm ama bana pek farklı gibi gelmedi...sanırım 7 farkı bulamıyorum..delikafadulden
kaza haberini bende izledim...allahtan bebeğe birşey olmamış...

Ne gülüyorsun kız :))))))))
Bir daha birşey tavsiye etmeyeceğim küstüm.

Yüzümde kil maskesi,ayağımda içi karbonatlı ve elma sirkeli suyla oturuyordum.Artıkım duşa gidiyorum seni terkediyorum:sinifsinif:

kafa sallıyordum...tamam diye.....barıştık mı?
hoşuna giden şeyleri bizlere de tavsiye ediyorsun...ne güzel...
evin temizliği bitti...şimdi sıra bakımda...kaydirigubbakcemile5
beni terketmemafoldumben...poka teo gitmiş zaten...:gitme:

mısracım avatarını görünce canım bol köpüklü mis gibi sütlü kahve istiyor...:kahve:bugün iki bardak içtim zaten...
sanırım duştasın...şimdiden saatler olsun...saatLer olsunun doğrusu sıhhatler olsunmuş bu arada...ama ben hep saatler olsun diye bilirdim...

Teşekkür ederim canem.

Ben de türk kahvesini çok severim ama günde sadece birkez sabah içebiliyorum

teo geldi
mutfagı şöyle bir temizledi ince temizliğni yarına erteledi sizler neyapıyorsunuz bakim

offff kızlar yaaa keşke burda olsanız hala kocişi bekliyorum çok sıkıldımmm

Olsun önemli değil tatlıcım.

Bugün evdesin sanırım.
Bende evin altını üstüne getirdim,herşeyleri yıkadım,sildim,ütüledim,yarına yine ütü çıkardım tabi.Dahada işim bitmedi şimdi heryeri süpürüp sileceğim sonra ablama gideceğim.

Back
X